MET GALA 2018.

FOTO: KATOLIČANSTVO KROZ OČI SVJETSKIH CELEBRITYJA Rihanna kao ženska verzija Svetoga Oca oduševila modne kritičare, Selena Gomez potpuno podbacila

 
Selena Gomez, Frances McDormand, Rihanna i Blake Lively
 Profimedia

Modni događaj godine, koji svjetske zvijezde obožavaju jer pomiče granice i dozvoljava "najluđe" eksperimente na crvenom tepihu, ni ovaj put nije razočarao. Kontroverzna kao i uvijek dosad, tema Met Gale 2018. bila je - katoličanstvo.

"Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" u njujorškom Muzeju umjetnosti Metropolitan okupio je najveće celebrityje današnjice, koji su se vjerskim motivima okitili od glave do pete.

Potpuno očekivano, najveću pozornost na sebe opet je uspjela skrenuti Rihanna (30). Pjevačica se na Met Gali pojavila u kreaciji modne kuće Maison Margiela, koja je neodoljivo podsjećala na odoru Svetoga Oca. Glazbena diva pokazala je noge u ultrakratkoj haljini i dobila pregršt komplimenata na račun svojega izgleda.

Za razliku od nje, kolegica Selena Gomez (25) u potpunosti je podbacila, barem u modnom smislu. Pop zvijezda izabrala je dugačku haljinu britanskog dizajnera Stuarta Veversa, ali zbog loše frizure i pretjerivanja s bronzerom, koji su pokvarili cjelokupni dojam, Selena je zasluženo završila na listi najgore odjevenih.

U modernog anđela pretvorila se Katy Perry (33), koja je u Muzej umjetnosti Metropolitan došla s gigantskim krilima, a pravu kontru glazbenici udarila je manekenka Bella Hadid (21) - ona se, pak, odlučila za crninu s detaljima od lateksa.

A kako su se druge zvijezde sredile za ovogodišnju Met Galu, pogledajte u galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:28