FEŠTA U HOTELU ESPLANADE

FOTO: MILAN BANDIĆ ORGANIZIRAO PARTY ZA MIJU RKMAN Hrvatska Miss Universe se vratila u Zagreb nakon odličnog plasmana na svjetskom izboru

 
Mia Rkman i Milan Bandić
 Tomislav Kristo / CROPIX

Mnogi me pitaju kako sam se u sekundi uspjela snaći i odgovorom Steveu Harveyju osvojiti mnoge simpatije diljem svijeta - sa smiješkom je rekla Mia Rkman, aktualna Miss Universe Hrvatske, na Welcome Cocktail Partyju održanom u salonu Paris hotela Esplanade što ga je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić organizirao u povodu njezina odličnog plasmana na svjetskom izboru Miss Universe u Atlanti.

Podsjetimo, na izboru ljepote, na kojem je titulu najljepše ponijela 26-godišnja manekenka Zozibini Tunzi iz Južne Afrike, Mia se plasirala među top 20, a osim izgledom osvojila je žiri i publiku kada je na pitanje voditelja strahuje li da ne padne dok hoda po pisti kazala:

- Ako padneš, moraš ustati i nastaviti dalje. Dakle, čak i ako padnem, ustat ću, popraviti svoju nevidljivu krunu i nastaviti hodati. Kad vam netko kaže da niste dovoljno dobri, recite mu samo da ponovno pogleda kako to radite najbolje na svijetu - rekla je Mia tijekom svog nastupa u Atlanti.

Odgovor smislila u sekundi

- To sam smislila u sekundi, spontano. Stvarno nisam znala što će me voditelj pitati - kaže 22-godišnja Korčulanka, koja se na Welcome Cocktail Partyju, skupa s vlasnikom licence Miss Universe Vladimirom Kraljevićem, njegovom suprugom Marijom, gradonačelnikom Bandićem, bivšim Miss Universe djevojkama i mnogim drugima koji su došli čestitati Dalmatinki sa zagrebačkom adresom počastila kanape sendvičima od lososa, pršuta i dinje, kavijarom, voćnim štapićima te gutljajem šampanjca.

Bila je u Esplanadi i Matija Vuica, u čijim je kreacijama Mia zablistala na Izboru Miss Universe u SAD-u. Osim Matijine crne duge večernje haljine s čipkom, veliku pažnju na natjecanju privukla je i Matijina srebrna oprava sirena kroja, nazvana ‘Mother Earth’, koja je simbolizirala našu majku zemlju i naše hrvatske vode.

Zagreb, 141219.
Hotel Esplanade.
Coctail Party s Miss Universe s aktualnom hrvatskom Miss Universe Miom Rkman.
Na fotografiji: Vladimir i Marija Kraljevic, Mia Rkman, Milan Bandic, Matija Vuica i bivse Miss Universe.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

- Ovom haljinom poslali smo poruku kako mi u Hrvatskoj imamo mnoge izvore pitke vode, koja je esencijalni element života, te da je kao takvu moramo čuvati - otkriva Matija, još jednom čestitajući Miji, koja će vrijeme provedeno u SAD-u pamtiti i po novim prijateljstvima.

Među 20 najljepših

- Tijekom ono malo slobodnog vremena družila sam se sa svim finalisticama koje su, uz to što posjeduju iznimnu ljepoti, uistinu posebne, obrazovane mlade žene - ističe Mia, kojoj slava nije udarila o glavu:

- Ponosna sam što sam svoju zemlju predstavila na najbolji mogući način i presretna što sam ušla među najljepših dvadeset na izboru Miss Universe 2019. i Top 5 Europljanki. Što dalje? Sada se vraćam obavezama na fakultetu - kaže lijepa studentica sanitarnog inženjerstva.

Zagreb, 141219.
Hotel Esplanade.
Coctail Party s Miss Universe s aktualnom hrvatskom Miss Universe Miom Rkman.
Na fotografiji: Mia Rkman.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:42