TRUD SE ISPLATIO, IZGLEDA SUPER!

FOTO: NAŠA POZNATA DIZAJNERICA OBJAVILA RAT KILOGRAMIMA Vježbama kakve radi i Kim Kardashian nakon porođaja vratila je staru liniju

 
 Toni Mijač

Trudnoća i majčinstvo divno su iskustvo za svaku ženu, no s prvim danima nakon porođaja, ono s čime se žena susreće jest višak kilograma. Tad kreće prava borba za njihovo skidanje.

Anamarija Asanović kao slavna mama nije izuzetak pa je uz pomoć trenera Ante Burazina odlučila objaviti rat kilaži! Ante joj je sastavio plan prehrane, koji uključuje jaja, piletinu, povrće, voće, orašaste plodove, tunu….

Anamarija se pokušava držati plana, ali nekad ipak zastrani i počasti se pizzom. Za savršenu stražnjicu, poput Kim Kardashian, Anamarija rad čučnjeve, kao i iskorak te sjedeći nožni potisak.

Za ravan trbuh zaslužan je izdržaj na pilates lopti te podizanje nogu na švedskim ljestvama.

Toni Mijač

Aerobni dio treninga je neizostavan, a Anamarija najviše voli bicikl, koji uvijek bira za kraj treninga, 20-30 minuta.

TRI OMILJENE VJEŽBE ANAMARIJE ASANOVIĆ

1. Podizanje nogu na švedskim ljestvama - vježba za trbušnjake - osim trbuha, uključujemo cijelo tijelo!

Toni Mijač /

2. Izdržaj - ovom vježbom učvrstit ćete mišiće trupa, ali ista će utjecati i na stražnjicu, noge, ramena i ruke - ovo je vježba cijelo tijelo!

Toni Mijač

3. Goblet čučanj - vježba za idealnu stražnjicu, čučanj nas drži uspravnim, uteg držimo uz prsa. Stopala su malo šire od širine ramena, dok su prsti usmjereni blago prema van. Spuštamo se u čučanj pazeći da su leđa ravna.

Toni Mijač

Toni Mijač

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:13