TWITTER U PLAMENU

FOTO: NEGDJE U KUĆI VAM TRUNU STARE PRLJAVE TENISICE? PROVJERITE OVAJ JEDNOSTAVAN RECEPT Sve sastojke sigurno imate doma, treba vam samo malo vremena

 
 Screenshot/Twitter

Korisnica Twittera 'halloween queen' (aka @sarahtraceyy) postavila je fotografiju svojih 'starki', prije i poslije pranja. Transformacija je toliko nevjerojatna da je njen post instantno postao globalno viralan.

Od potpuno zmazanih, smeđe-sivih dotrajalih tenesica, ona je u samo jednom pranju i bez puno muke uspjela postići blistavu bjelinu i čistoću.

'Ja sam čarobnjak', napisala je Sarah.

I korisnici Twittera su pomahnitali, svi su željeli znati kako jojje to uspjelo. U sljedećem tweetu sarah je opisala metodu kojom je postigla takav učinak, i taj tweet je sakupio oko 1500 odgovora, 100.000 tweetova, i 320.000 lajkova.

Njen recept je jednostavan:

'Izvadite vezice, isperite tenesice, pomiješajte sodu bikarbonu i deterdžent za pranje u omjeru 1:1,5, nanesite tu mješavinu na tenesice i ribajte četkicom za zube, ostavite da malo odstoji, isperite, stavite u veš mašinu, dodajte puder za bebe jer je dobar za eliminiranje neugodnih mirisa, (op.ur: nije nam potpuno jasno kako to s bebi puderom funkcionira), i osušite'.

U komentarima su se javili i korisnici koji predlažu da se u smjesu doda i malo hidrogena za bolji efekt, ili octa... no, nama se čini da je i njen recept sasvim učinkovit. A to pokazuje i nevjerojatan broj reakcija na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:15