AKO MOŽE PAS...

FOTO: NEOBIČAN PRIZOR IZ CENTRA ZAGREBA PROŠIRIO SE MREŽAMA Muškarac prošetao s pticom na uzici: 'Svi su gledali u čudu, a on se malo uznemirio'

 
 Vanesa Habek / Facebook

Neobičan prizor uspjela je danas na glavnom zagrebačkom trgu snimiti Vanesa Habek. U pravo je vrijeme izvadila kameru i ovjekovječila šetnju jednog noja gradskom jezgrom.

Muškarac je prošetao Ilicom, a na crvenoj uzici je vodio ni više ni manje nego - noja.

- Nažalost nisam uspjela više pofotkati. Bilo je oko 13 i 40, puno ljudi se okupilo, gledali su u čudu. Svima je bilo jako zanimljivo - rekla nam je kratko Vanesa.

Vanesa Habek / Facebook

Dodala je da se noj činio na trenutak malo uznemiren. No, obojica su zastali kako bi se noj primirio, a potom su nastavili šetnju prema Trgu.

- Sve je izgledalo vrlo simpatično i svakako neuobičajeno - opisala je autorica koja je fotografije podijelila u grupi na Facebooku Zakaj volim Zagreb i dobila stotine lajkova.

Vanesa Habek / Facebook

Komentari u grupi bili su uglavnom pozitivni. 'Kako meni nedostaje taj grad, toliko života u tom gradu', 'Psi su demode', 'Ako mogu psi, mogu i ostale životinje' i 'Pošto kila žive vage', pisali su članovi.

Objavu je komentirao i Josip koji je istog muškarca u šetnji s nojem fotografirao nekoliko dana prije Božića u Ljubljani, te priložio fotografiju. Tko je misteriozni muškarac koji šeće noja poput psa, još se ne zna.

Vanesa Habek / Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:00