STRAŠNA TRAGEDIJA

FOTO: 'NIJE MI SE JAVILA...' Manekenka stigla na turističko odredište kako bi napravila najljepšu fotografiju u životu. Nažalost, nije uspjela...

 

Mlada britanska manekenka u nedjelju ujutro pala je s litice u Australiji i poginula. Madalyn Davis (21) umrla je odmah nakon pada s litice visoke 30 metara u rezervatu Diamond Bay oko 6.30 ujutro. Navodno je željela snimiti izlazak sunca.

Djevojka je noć prije tragedije bila na partiju u Vaucluseu, u istočnom predgrađu Sydneya. Pred jutro je sa sedmero poznanika odlučila pogledati izlazak sunca na popularnoj lokaciji. Pretpostavlja se, piše Daily Mail, da se Madalyn popela na ogradu kako bi sjela na kraj litice jer je željela snimiti selfie.

Instagram
Diamond Bay je omiljena turistička lokacija

Koliko je mjesto opasno govori podatak da je tamo poginula turistica i u kolovozu. Također se survala u provaliju.

Hitna pomoć došla je ubrzo, a tijelo nesretnice pronađeno je u vodi tek četiri sata kasnije.

Britanka je stigla u Australiju krajem prošle godine, a prije toga je putovala po Tajlandu.

Instagram

Njezina majka je bila u stalnom kontaktu s njom, a kad joj se kćer te nedjelje nije javljala, napisala je objavu na društvenoj mreži gdje je zamolila pomoć.

"Je li netko vidio Maddie? Nikako ne mogu doći do nje. Molim vas javite mi ako je netko bio s njom prošle noći?", napisala je zabrinuta majka, koja kao da je slutila nesreću.

Brojni prijatelji djevojci ostavljaju oproštajne riječi na Instagram profilu.

Instagram

"Maddie je bila presretna u Australiji i provodila se kao nikada. Bila je duša zabave, uvijek nasmijana i spremna za avanturu... Falit ćeš nam, anđele!", napisala je jedna njezina prijateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:42