FIT MAMA IZ SPLITA

FOTO: ONA JE VLASNICA NAJLJEPŠIH NOGU U HRVATSKOJ! 'Svi su mi govorili kako je nemoguće da se opet vratim u formu, pogotovo u mojim godinama'

 
 Ante Čizmić / CROPIX

Ma kakva J. Lo i Shakira, izgledaš kao da te Meštrović klesao, splitska Elle MacPherson, noge koje pod hitno treba osigurati... Ovu su samo neki od komplimenata koje diplomirana trenerica fitnessa i pilatesa Marijana Pašalić (43) svakodnevno prima na društvenim mrežama. Ako mislite da pretjerujemo, samo 'škicnite' njen profil fit_with_mary i sve će vam biti jasno.

Najjači adut ove fit mame su definitivno noge koje redovito ponosno ističe. Upravo zahvaljujući njenim vretenastim nogama sve se više žena okreće vježbanju.

- Danas se sve se može 'popraviti'... Grudi, trbuh, stražnjica, lice, ali za noge se moramo dobro oznojiti. Nema drugog rješenja osim ciljanog treninga. Većina žena na moje treninge dolazi upravo zbog nogu. Nećemo se lagati, svi volimo vitke nogice - smije se Splićanka.

Kako postići seksi i lijepo oblikovane noge?

- Prva vježba je strpljenje, sljedeća vježba je iskorak s rekvizitima i opterećenjem i treća, vrlo bitna - pilates. Kako bi noge dobile vretenasti izgled trebalo bi se redovito istezati, a to se često zaobilazi. I naravno zdravo se hraniti - savjetuje Marijana. Na njenim treninzima nema 'zabušavanja', a polaznice motivira dobrim fotografijama. Pokazuje im njihove slike prije i poslije i čim vide prve rezultate zakače se na taj lifestyle.

- No, moram priznati najviše ih motivira želja da izgledaju fit i u mojim godinama - govori nam Marijana.

Ante Čizmić / CROPIX

Dodaje da je u današnje vrijeme za sve izlika godine i starenje.

- To kod mene ne pali. Žene već u 30-ima imaju zdravstvene tegobe. Osjećaju zub vremena, što je nedopustivo. Išijas i Hashimoto pojavljuju se već u 20-ima. Šteta. Zato često nabacim jednu, dvije špage, stavim nogu iza glave, curke se nasmiju i pomlade odmah svoja razmišljanja i rastjeramo mit o godinama - kaže Splićanka koja je fitness karijeru započela prije 20-ak godina kao aerobic instruktor. Iako je cijelo ovo vrijeme bila 'ovisna' o fitnessu, na zdrav način života se, kaže, posebno navukla nakon prvog poroda prije sedam godina.

Marijana Pašalić otkrila je tajnu svog izgleda, odala nam je iz svoje prehrambene navike i progovorila o najvećim greškama koje žene rade kad žele smršavjeti.

O čemu se točno radi, kaoi veliki foto session lijepe Splićane, možete pročitati i pogledati na portalu živim.hr.

Ante Čizmić / CROPIX

Ante Čizmić / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 05:31