PARADA U NEW YORKU

FOTO: ONE SU NA MET GALI PRIVUKLE PAŽNJU IZ KRIVIH RAZLOGA Mokra Kim je izgledala kao da nema ništa na sebi, Emily je pretjerala s golim grudima

 
 Profimedia

Sama Anna Wintour je uoči ovogodišnje Met Gale priznala da ne zna što očekivati od gostiju i kako će prikazati zadanu temu - umjetno i pretjerano. Neki su je sigurno iznenadili.

Modna zvijezda i plus size ljepotica Ashley Graham nažalost na ovom se crvenom tepihu upisala na popis najgore odjevenih odabravši Guccijev blejzer koji je odjenula na tajice boje kože. Tako je zapravo izgledalo kao da je slučajno ostavila hlače kod kuće.

S druge strane, manekenka Emily Ratajkowski u njujorški Muzej umjetnosti Metropolitan stigla je u vrlo riskantnoj haljini zbog čega se također našla na neslavnoj listi najgorih odabira ove Met Gale. To malo srebrnog materijala bilo je omotano oko njezinog tijela tek toliko da sakrije ono što mora sakriti. Ona je pak bila krajnje opuštena dok je pozirala fotografima, a pažnju su, kao i uvijek, privlačili njezin savršeno isklesani trbuh i grudi.

Profimedia, UPI, Backgrid USA, Everett
Kim Kardashian, Ashley Graham i Emily Ratajkowski

Jednako je hrabro odabrala i Kim Kardashian koja je pozirala u kreaciji Thierryja Muglera. Impresivna pripijena haljina boje karamele, koja je poput rukavice pristajala njezinom tijelu, na sebi je imala izvezene kristale kako bi do kraja postigla efekt mokrog. Da, Kim je odlučila na ovaj modni događaj doći kao da je upravo izašla iz mora.

- Dizanjer me vidio kao djevojku iz Kalifornije koja upravo izlazi iz oceana i voda kapa s nje. Trebalo mu je osam mjeseci da izradi haljinu - rekla je Kim novinarima, a dojam je pojačala frizurom. Naime, kosa joj je također izgledala kao da je još uvijek mokra.

FOTOGALERIJA: Ashley, Emily i Kim na Met Gali

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:22