MALO SE IZGUBILA

FOTO: OPOSUMKA PROVALILA U DUĆAN I STRUSILA BOČICU BURBONA Pijana završila na triježnjenju: 'Bila je dezorijentirana i jako je slinila'

 
 Facebook

Ženka oposuma koja je "provalila" u jednu floridsku trgovinu s alkoholnim pićima, strusivši ondje bočicu burbona završila je na triježnjenju u skloništu za divlje životinje, izvijestili su dužnosnici skloništa.

Zaposlenik trgovine u Fort Walton Beachu mladu je ženku oposuma pronašao u alkoholiziranom stanju na polici pokraj otvorene prazne bočice burbona.

"Očigledno je skločila na policu i s nje srušila bocu burbona, a zatim sve popila. Vrlo se čudno ponašala kad sam stigao, bila je omamljena", ispripovijedao je vlasnik trgovine Cash Moore.

Pozvao je mjesnu policiju koja ju je prevezla u obližnje sklonište za životinje.

"Dovezli su mi mladu ženku oposuma. Nije baš bila sva svoja kad je stigla. Bila je dezorijentirana, blijede njuškice i jako je slinila. Kad sam shvatila što se dogodilo dala sam joj infuziju da iz nje istjeram sve te alkoholne toksine", ispripovijedala je zaposlenica skloništa Michelle Pettis, dodavši da je oporavak nesretne životinjice trajao danima.

U četvrtak je znatiželjna oposumka puštena na slobodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:00