NEHUMANO POSTUPANJE

FOTO: 'PA KAKVI STE VI TO LJUDI? NA MEĆAVI OSTAVITI TAKO JADNA STVORENJA' Mali štenci bačeni u snijeg, ne bi imali šanse da ih nisu slučajno ugledali

 Udrugu Šapa u srcu / KAportal

Nepoznata je osoba na skretanju u selo Luketići usred snježne mećave izbacila i ostavila na milost i nemilost debelog minusa malene štence od jedva dva kilograma.

Ne bi preživjeli da ih netko nije primijetio i pozvao Udrugu Šapa u srcu iz Josipdola čiji su volonteri odmah došli i pokupili ih.

– Pa kakvi ste vi to ljudi? Na mećavi ovako ostaviti jadna stvorenja, pitala se Anica Pribanić koja je zbrinula štence, redom ženke, te na stranicama udruge oglasila poziv za pomoć i udomljavanje, piše KAportal.

Kako kaže, uz ove ostavljene bebice, na brizi ima i štence koji su također bili pronađeni ostavljeni u kutiji za cipele, te još nekoliko štenaca pristiglih u utočište u Josipdolu iz Karlovca. I ovi su mališani također su pronađeni promrznuti i ostavljeni. Navikli su na kuću, što znači da ih je netko izbacio!

– Svi oni trebaju cjepiva, vitamine, hranu, podloge, a ono najbitnije - svoj dom koji će imati zauvijek. Ja vas sve molim da pomognete meni i njima da imaju sve što im je potrebno dok čekaju novi dom, kaže Anica.

Pomoći mogu svi uplatom na račun udruge (IBAN:HR6724020061100675185), a ako se nalazite u blizini Skradnika (Josipdol) u dogovoru s Anicom možete posjetiti azil i sami dostaviti svoje donacije udruzi. Informacije i kontakt pronađite na njihovoj Facebook stranici.

Pomoć je zaista potrebna, a osim što pomažete napuštenim životinjama, pomažete i ljudima koji su svoj život posvetili njima, da nastave i dalje pomagati zlostavljanim i odbačenim životinjama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 15:57