PARTY ZA PSE

FOTO: SEDAM SATI PLESA ZA MILU I 120 ČUPAVIH BANDITA Dođite, pomoći ćete jednoj obitelji i razigranim psima, prisjetite se i najslađeg albuma godine!

 
Mala Mila i dio pasa koje imaju na skrbi
 Marko Todorov / CROPIX

Humanitarni ANIMA(L) PARTY ovu se subotu od 23 sata održava u klubu Podmornica u Zagrebu, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Udruzi za zaštitu životinja Anima Dvor.

Riječ je o udruzi koju nesebično vodi Ivana Begović iz Dvora na Uni, a ona, njezin partner i preslatka kćerkica Mila brinu se o čak 120 napuštenih pasa, o čemu je i Jutarnji list pisao.

Kako bi im pomogli u hrani, cijepljenju, sterilizaciji i potrepštinama za pse, te kako bi izgradili sve potrebno da bi Dvor na Uni dobio prvi azil za pse, entuzijasti i humanitarci iz Zagreba Domagoj Petrović, Gordana Jakšić i Kristina Kovačić odlučili su organizirati za nju humanitarni event u zagrebačkoj Podmornici.

Klub se taj dan oblači u pseće ruho. Svi posjetitelji na ulazu, naime, moći će donirati sredstva od minimalno 40 kuna za pomoć 120 “čupavih bandita”. Osim kvalitetnog i raznolikog line upa, kažu organizatori, posebnu pažnju uložili su u interijer i eksterijer kluba te performans na samom ulazu u klub.

FOTOGALERIJA: Mala Mila i 114 bandita

- Uz sve navedeno očekuje vas još puno iznenađenja koja naravno imaju veze s čovjekovima najboljim prijateljima, psima. Na ulazu vas očekuje nezaboravni doček ANIMA(L) tria, photo booth i još pregršt iznenađenja. Jedini cilj ovoga eventa je sve skupljene donacije uplatiti na račun Udruge i naravno dobro se zabaviti. Apeliramo da dođete što ranije – poručuje Domagoj Petrović.

I Hrvatsko društvo skladatelja, stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava (HDS ZAMP), odlučilo se uključiti u kao suorganizatori. Na eventu sviraju DJ-i FM, Nebuloz, Sylph & Gogolesko aka Empathic Affinity, Komlinović...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:44