BUKA OKO KOŠULJE

FOTO: ŠTO JE TO MELANIA TRUMP HTJELA PORUČITI MUŽU OVOM BLUZOM? Skupi dizajnerski komad boje fuksije privukao pažnju, a evo i zašto

 Lucy Nicholson / REUTERS

Kao bivša manekenka Melania Trump je bez sumnje navikla da se za njom okreću pogledi, kako zahvaljujući figuri tako zahvaljujući i modnim odabirima. Međutim, njezina odluka da za nedjeljnu predsjedničku debatu odabere bluzu boje fuksije privukla je pažnju, ali iz nekih posve pogrešnih razloga.

Supruga američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa nosila je Guccijevu svilenu bluzu, takozvanu ‘pussy bow’ koju karakterizira visok ovratnik ukrašen mašnom. Taj model bio je popularan 80-ih, a obožavala ju je nositi i bivša britanska premijerka Margaret Thatcher.

Sporna bluza boje fuksije može se naći i u online prodaji po cijeni od 1.100 dolara, odnosno gotovo 7.500 kuna, piše Huffington Post.

Međutim, nitko se nije uzjogunio zbog same bluze, već zbog njezinog naziva. Upravo zato što je koji dan ranije objavljena snimka neprimjerenih i šovinističkih komentara Trumpa na račun žena, a posebno aluzija i komentara ženskog spolnog organa, mnogi se pitaju što je Melania htjela poručiti odabirom ove bluze.

Glasnogovornica kampanje rekla je za CBS News da modni odabir nije bio namjeran niti odraz nečijeg stava.

Republican U.S. presidential nominee Donald Trump leaves with Melania Trump and family members after the presidential town hall debate at Washington University in St. Louis, Missouri, U.S., October 9, 2016. REUTERS/Shannon Stapleton
Shannon Stapleton / REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:39