ZLATNI GLOBUS 2018.

FOTO: TOP ILI FLOP? Tko je oduševio, tko potpuno podbacio, a tko ignorirao 'crni' dress code na crvenom tepihu u Los Angelesu?

 
Diane Kruger, Kate Hudson, Angelina Jolie, Debra Messing, Lena Headey
 Profimedia

Iako su neki možda pomislili kako će parada toaleta na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa biti pomalo dosadna zbog crnine za koju su se zvijezde odlučile kako bi podržale borbu protiv seksualnog uznemiravanja u Hollywoodu, modni kritičari itekako su imali posla - kao i uvijek, potrudili su se izdvojiti najbolje i najgore odjevene na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Engleska glumica Claire Foy (33) dokazala je kako je bezvremenska elegancija uvijek u modi - izabrala je klasično odijelo dizajnerice Stelle McCartney, koje joj je pristajalo kao saliveno.

Zablistale su i njemačka glumica Diane Kruger (41) u Pradi te švedska dobitnica Oscara Alicia Vikander (29) u Louis Vuittonu, a zaslužene pohvale dobila je i Australka Margot Robbie (27), koja se odlučila za haljinu inspiriranu '30-im godinama brenda Gucci.

Zvijezda hit TV serije "Stranger Things" Millie Bobby Brown (13) odlično je izgledala u futurističkoj kreaciji Calvina Kleina, koji je upravo ovu mladu i talentiranu glumicu još lani angažirao kao zaštitno lice i novu ambasadoricu svojega brenda.

Tko je još briljirao na dodjeli, pogledajte u galeriji:

Na popisu najgore odjevenih našla se američka glumica Alexis Bledel (36), koju većina pamti po ulozi slatkice Lorelai "Rory" iz humoristične serije "Gilmoreice", a trenutačno je gledamo u hitu "Sluškinjina priča" - naime, ona je klasične hlače "sparila" s crnobijelim topom i predugačkim pojasom nalik šalu.

Modne znalce nije oduševila ni Missi Pyle (45) - njezina haljina mnoge je podsjetila na bakin heklani stolnjak, a podbacila je i Sarah Jessica Parker (52), inače modna ikona iz "Seksa i grada".

Fotografije drugih zvijezda koje se nisu proslavile modnim kombinacijama možete vidjeti u galeriji:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:41