SAMO ZA ONE OTVORENA UMA

FOTO: TULUMI HRVATICE SANJE ZALUDILI POLA EUROPE Maske, povezi preko očiju, vezanje, sado-mazo... Sve po uzoru na maštarije iz hit filma '50 nijansi'

 
Britt Sanja Jusic (u krugu)
 Ilustracija / Profimedia, FACEBOOK

Novi nastavak filmske franšize "50 nijansi" razočarao je kritičare, ali zato svi gledatelji iz Velike Britanije imaju mogućnost iskusiti puno glamurozniju opciju od sjedenja u kinodvorani. Naime, u Londonu će se sljedeće subote, 17. veljače, održati kontroverzni tulum koji organizira House of Noir.

Riječ je o "jedinstvenom teatralnom eventu" na koji su pozvani samo odabrani gosti, članovi istoimenog House of Noir kluba, i to ukoliko plate od 45 (oko 370 kuna) do 95 funti (oko 780 kuna), koliko stoje ulaznice, piše Daily Mail.

Iza provokativnih tuluma, koji se održavaju od 2012. godine, stoji Hrvatica Britt Sanja Jusic (40), psihoterapeutkinja s londonskom adresom.

- Knjiga i film '50 nijansi sive' mnogim ženama dali su svojevrstan osjećaj oslobođenja... Počele su istraživati vlastitu seksualnost, što je sasvim u redu - kaže Sanja.

Iako se detalji spomenutog tuluma drže u strogoj tajnosti, organizatori napominju kako nipošto nije riječ o seksualnoj zabavi - sve opisuju kao "fiestu erotskog umijeća uz fino blagovanje te ples s gostima odjevenima u provokativnu odjeću s primjesama BDSM-a (kratica za Bondage - Discipline/Dominance), Submission/Sado, Masochism).

Britt Sanja Jusic svojedobno je sličan događaj organizirala i u Dubrovniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 03:21