OMILJENE JAPANKE

FOTO: U OVAKO LEŽERNIM IZDANJIMA RIJETKO IH MOŽETE VIDJETI Dujić, Jerković, Pišek i druge pohrlile u prvi specijalizirani Havaianas dućan u Hrvatskoj

Nikolina Pišek, Anita Dujić i Iva Balaban
 Bojan Zibar / Promo

Od ove subote ljubitelji neizostavnih japanki i više su nego spremni za nadolazeće ljeto - prvi hrvatski specijalizirani Havaianas dućan širom je otvorio svoja vrata u centru Zagreba, u Masarykovoj 12.

Ovaj neodoljivi brazilski brend inspiriran je tradicionalnim japanskim zori sandalama, a japanke su prepoznatljive po svojoj izdržljivosti i udobnosti, njihove intenzivne i jarke boje ne prolaze nezamijećeno. Savršen su odabir za svaku prigodu tijekom nadolazećih uzavrelih dana – idealne za cjelodnevno uživanje na vrućem pijesku najdraže plaže, duge večernje ljetne šetnje čine potpunim užitkom, a svaki korak učinit će laganim i ugodnim. U ponudi je i Havaianas verzija espadrilla - obuće koja iz sezone u sezonu iznenađuje svojom popularnošću i čini svaku ljetnu odjevnu kombinaciju posebnom, bilo da se radi o vrućim hlačicama i ležernim košuljama ili o lepršavim odjevnim komadima poput lanenih ili čipkastih haljina.

U novootvorenom dućanu, i muškarci i žene, ali i oni najmlađi će pronaći primjerak ovog kultnog branda za sebe. Isti su požurile posjetiti Iva Balaban, Iva Jerković, Iva Šulentić, Ecija Ojdanić, Anita Dujić, Nikolina Pišek, Ante Vrban i brojni drugi koji su odabrali svoj omiljeni model. Ovi nezaobilazni ljetni primjerci proizvode se u 150 milijuna primjeraka godišnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:49