KOLIKO BISTE JOJ DALI?

FOTO: UPOZNAJTE FAVORITKINJU IZBORA ZA MISS MAXIM Izgled definitivno ima, a ima i godina, barem dvostruko više od drugih natjecateljica!

 
Gina Stewart
 INSTAGRAM

Njezino ime je Gina Stewart i dolazi iz grada Gold Coast u Queenslandu u Australiji. Osim što je prava Instagram zvijezda s više od 40.000 pratitelja, ova fatalna plavuša ušla je i u finale izbora za Miss Maxim 2018.

Ništa čudno, s obzirom na njezin besprijekoran ten, obline, vitku liniju i neodoljiv osmijeh, ali ova Australka je, vjerovali ili ne, i puno starija od ostalih natjecateljica!

Naime, seksi Gina ima - 47 godina! Osim toga, samohrana je majka četvero djece - ima dva sina i dvije kćeri u dobi od 27, 25, 23 i 4 godine, a lani je postala i baka! Da, Stewart već ima i desetomjesečnu unučicu!

Finalistica izbora za Miss Maxim u razgovoru za Daily Mail Australia otkrila je tajnu svojeg mladolikog izgleda.

- Jedini estetski zahvat koji sam napravila, i to još prije deset godina, jest povećanje grudi. Nikad nisam išla na ubrizgavanje botoksa ili kojekakvih filera, jednostavno želim stariti dostojanstveno - izjavila je Gina.

A na pitanje što bi učinila s glavnom nagradom (10.000 dolara) ukoliko pobijedi na izboru, ova seksi baka odgovorila je: "Sve bih donirala prijateljici koja je nedavno imala moždani udar", čime je osvojila i dodatne simpatije glasača.

Hope everyone has a great weekend, what are you all up too? #like#comment#share#tag

A post shared by Gina Stewart (@strawberriesandcream1) on

Do you believe in Angels?#like#share#comment#strawberriesandcream1 #tag

A post shared by Gina Stewart (@strawberriesandcream1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:45