UBIO IH

FOTO, VIDEO: OTKRIVEN MANIJAK KOJI JE PREGAZIO GOLUBOVE Snimka se proširila društvenim mrežama, građani su odmah reagirali, predana je kaznena prijava

 
 Screenshot / Facebook

Identitet muškarca koji se u utorak, 2. travnja, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu zaletio biciklom među desetke golubova koje je jedan umirovljenik hranio, velik broj usmrtio i ranio, otkriven je uz pomoć dojave građana.

Video koji prikazuje muškarca kako se zaletava među golubove na biciklu, proširio se u srijedu društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, muškarac je identificiran, a o svemu je na svom Facebooku obavijestila Udruga za pravnu zaštitu životinja Animalex.

- Poštovani građani, zahvaljujući vašoj pomoći otkrili smo identitet osobe koja je 2. travnja 2019. pregazila, usmrtila i teško ozlijedila okupljene golubove koje je stariji gospodin hranio.

Hvala vam na vašoj pomoći, u rekordnom roku došli smo do identiteta počinitelja. Kaznenu prijavu smo napisali u ime udruga Animalex i Prijatelji životinja, upravo je predana na Općinsko državno odvjetništvo.

Hvala vam na vašoj pomoći! Bez vas ništa ne bi bilo moguće i neizmjerno smo vam zahvalni. Nadamo se da danas neće biti nikakvih loših vijesti - napisali su iz Animalexa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:21