SJEĆATE LI SE NJE?

FOTO, VIDEO: OVAKO DANAS IZGLEDA NAJPOZNATIJI MALI MRGUD Simpatične grimase ove djeveruše s kraljevskog vjenčanja pretvorile su je u senzaciju

 Screenshot

Grace Van Cutsem u travnju 2011. imala je samo tri godine, a postala je svjetska senzacija nakon što su svi mediji objavili njezine fotografije s kraljevskoga vjenčanja.

Naime, djevojčica je na svadbi princa Williama i Kate Middleton imala vrlo važnu zadaću - bila je jedna od djeveruša, ali sva ona strka oko najvažnijeg događaja u Velikoj Britaniji nju očito nije previše impresionirala.

Dok je javnost željno iščekivala prvi poljubac Williama i Kate na balkonu Buckinghamske palače, malena Grace, vidno iziritirana gromoglasnim pljeskom gomile, namrgođeno je pokrila uši i osvojila simpatije javnosti diljem svijeta.

Djeveruša, koju pamtimo kao najveću zvijezdu vjenčanja, danas ima devet godina, a njezina majka Rose Astor na društvenoj mreži redovito objavljuje fotografije svoje preslatke obitelji.

Grace, čiji krsni kum je upravo princ William, ima i dva mlađa brata - Rafea i Charlieja, a mnogi je, zbog njezina izražajna lica, u budućnosti vide kao uspješnu glumicu.

Gracelet maiding it for the 11th time #retirement

A post shared by Rose Astor (@whereisrose) on

Whoever sent this it's genius Grace says thank you!! #littlemisswhoops #onthemend

A post shared by Rose Astor (@whereisrose) on

Norfolk (Coast) WE YOU #prawncocktail #arcades #sunshine #fishandchips #99flake #seaside #gracelet

A post shared by Rose Astor (@whereisrose) on

Can't believe we have a 7 year old @huntervanc happy happy birthday darling little lady

A post shared by Rose Astor (@whereisrose) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:48