KUC KUC, POKAŽI ŠAPE

FOTO, VIDEO: POZVAO SE NA KOLAČE Ženu u Connecticutu u pripremi deserta prekinuo medvjed na balkonskim vratima

 CBS / YouTube Screenshot

Zamislite da u svojoj kuhinji opušteno pečete kolače, a na balkonskim vratima pojavi vam se ni manje ni više nego – medvjed. Upravo to se dogodilo proteklog tjedna gospođi u američkom Connecticutu - piše CBS.

Nedugo nakon što je kolače stavila u pećnicu, na balkonskom staklu ugledala je ogromnog crnog medvjeda kako, stojeći na zadnjim šapama i prednjim gurajući staklo, odlučno pokušava ući u njezinu kuhinju.

Prestrašena žena iz kuće je istrčala na drugi izlaz i potražila pomoć kod susjeda koji je odmah nazvao 911, dok je drugi stanar ulice hrabro ušao u susjedinu kuhinji kako bi pokušao otjerati nepozvanog gosta.

Iako medvjedi nisu rijetka pojava u obližnjim šumama, ovaj je medo svakako zalutao. Napadi crnih medvjeda na ljude rijetka su pojava i najčešće su dovoljni glasni zvukovi i buka kako bi ih otjerali. No, uporni i gladni medvjed na balkonskim vratima nije se dao omesti ni kad su susjedi u kuhinji počeli udarati raznim tavama i loncima. Tvrdoglava životinja nije posustajala u svom naumu da uđe u prostoriju i počasti se kolačima.

Susjedi koji su prisustvovali događaju lokalnim su medijima izjavili da, iako je prizor na trenutke bio itekako simpatičan, medvjed nije odavao 'simpatičan dojam'. Štoviše, na njemu je bio vidljiv bijes što ne uspijeva probiti balkonsko staklo. Domišljat u mjeri u kojoj samo životinje znaju biti, nakon što je shvatio da neće uspjeti ući kroz staklo, počeo je kružiti oko kuće i pokušavao otvoriti preostala vrata i prozore.

Nakon nekog vremena ipak je posustao, taman prije dolaska policije koja gladnu životinju nije pronašla nigdje u blizini.

Lokalna policija izjavila je kako pozive o 'medvjeđim posjetima' u dvorišta kućanstava dobivaju gotovo na dnevnoj bazi, no ovako upornog i 'nepristojnog' medu ne pamte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:12