RE:CUPERA

FOTO: ZAVIRITE U NAJSUVREMENIJI I NAJOPREMLJENIJI WELLNESS NA JADRANU Nova omiljena oaza za opuštanje i ljepotu u splitskom hotelu Le Méridien Lav

 

Svakom tko ulazi u čarobni svijet ljepote, u novotvorenom RE:CUPERA Wellness & Spa u splitskom hotelu Le Méridien Lav, pristupa se holistički pažljivo osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje njihovo stručno i educirano osoblje tada kreira u program koji će ispuniti sva očekivanja.

RE:CUPERA, novootvoreni wellness i spa splitskog hotela Le Méridien Lav, najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali koji će sasvim sigurno postati omiljena oaza gostiju, ali i Splićanki koje su dobile savršeno osmišljenu oazu opuštanja i ljepote.

U moderno opremljenom prostoru svoju će idealnu adresu naći svi oni kojima su zdravlje i dobar izgled, kao neprijeporni trend 21. stoljeća, na prvom mjestu. Svakom tko ulazi u ovaj čarobni svijet ljepote pristupa se holistički, pažljivo osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje tada pretvara u program koji će ispuniti sva očekivanja.

Svoju su filozofiju predstavili kroz 8 važnih životnih aspekata koji u cjelini čine zdravu i sretnu osobu: zdravlje kao glavni preduvjet, dobra fizička kondicija, emotivno zadovoljstvo, intelektualne izazove, duhovni mir, život u skladu s prirodom, harmoniju u društvenim odnosima te ponavljanje pozitivnih afirmacija!

Stručno vodstvo

Njihov je cilj da, u stresnom vremenu u kojem živimo, pomognu svojim klijentima postići životni i duhovni balans. I nisu se ograničili samo na žensku populaciju, osmislili su i tretmane za muškarce, a svoje će mjesto naći i trudnice koje imaju program ljepote za buduće mame! U RE:CUPERI je sve pažljivo promišljeno, isplanirano i ništa nije prepušteno slučaju.

Upravo zato svojim klijentima savjetuju da na dogovorene tretmane dođu barem pola sata prije dogovora kako bi se opustili i psihički pripremili za sve što ih očekuje. Preporučuju im da, zbog intenzivnijeg kretanja toksina u tijelu, koriste saunu, parnu kupelj ili whirlpool koji će pročistiti dišne puteve, započeti proces čišćenja i zagrijati mišiće. Kako bi se temperatura tijela vratila u normalu, klijenti se mogu otuširati u ‘ledenom tušu’ ili uživati u osvježavajućim hladnim napitcima u salonu za opuštanje. Naravno, vanjski infinity bazen, kao i unutarnji, uvijek će biti savršeno mjesta za opuštanje nakon napornog radnog dana.

Jedinstveno wellness i spa iskustvo članovima omogućuje neograničen pristup fitness centru i posebno organiziranom trening studiju, bazenima, jaccuziju, termalnoj zoni koja uključuje hammam, infra-crvenu saunu, ledene tuševe, prostoriju za relaksaciju i foot spa.

U RE:CUPERI je sve osmišljeno tako da članovi ne brinu ni o čemu jer umjesto njih to rade stručnjaci. Možete dobiti kvalitetan savjet u vezi pravilnog vježbanja, dobrih životnih navika, nutricionističkih potreba te zdravlja, ljepote i anti-agea.

Kvaliteta i stručnost

Za svoje klijente odabrali su i najkvalitetnije partnere na tržištu, renomirane tvrtke čiji su uređaji i proizvodi odavno prepoznati i priznati u cijelom svijetu, a učinkovitost dokazana.

Kozmetičke kuće profesionalne kozmetike Valmont, Aromatherapy Associates, Margaret Dabbs i Ila sinonim su za vrhunske tretmane ljepote.

Majstor anti-age tretmana od 1985., Valmont pruža jedinstvenu kombinaciju stručnosti švicarske kozmetike i učinkovitih tretmana koji daju trenutne i dugotrajne rezultate.

Više od 30 godina britanski brend Aromatherapy Associates slovi kao predvodnik u korištenju prirodnih i ljekovitih svojstava najfinijih prirodnih sastojaka, najčišćih ekstrakata i eteričnih ulja koje koriste u proizvodima i tretmanima.

Bit kozmetičkog brenda Ila je omogućiti čist, energičan i uravnotežen život, stvaranjem luksuznog proizvoda koji poboljšava prirodnu ljepotu kroz zdravlje i vitalnost kože.

Margaret Dabbs je slavna stručnjakinja za probleme zglobova i stopala koja je 1998. osnovala svoju prvu kliniku u Londonu, nastavila je stvarati brend Margaret Dabbs London koji je uključivao klinike za stopala sa spa tretmanima za nokte, širom svijeta. Rezultat su ekskluzivne linije učinkovitih i luksuznih tretmana koje je od sada moguće isprobati i u RE:CUPERI.

Lice i tijelo pod povećalom

Omiljeni “prijatelj mršavljenja” hollywoodskih glumica MedContour, pomoći će vam da izgubite i onih najgorih 4 kilograma koje ni jedna dijeta i vježbanje ne mogu otopiti. MedContour može! Naravno, prije toga će vaše tijelo analizirati modernim uređajem za analizu tijela, SECA mBCA. To je jedini uređaj za analizu sastava tijela koji je dizajniran za medicinsku upotrebu i potvrđen četverokutnim modelom - zlatnim standardom za procjenu masnih naslaga.

Reviderm Skin Peeler može brzo i sigurno popraviti razne probleme vezane uz biološku regeneraciju kože. A kako koža pamti baš sve zahvaljujući ovom uređaju moguće je izbrisati tragove sunce, akni, godina….baš sve što stoji na putu lijepoj koži.

A u RE:CUPERI vam ništa neće savjetovati napamet. Naime, zahvaljujući VISIA aparatu koji bilježi ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na ten, preporučit će vam idealnu kombinaciju tretmana koji će pomoći da vam koža ponovno zablista!

Naravno, uoči ljeta je nezaobilazno lasersko uklanjanje dlačica, a svima koji imaju problema s nakupljanjem vode u tijelu savjetuju limfnu drenažu.

Grupno vježbanje u ovom predivnom wellness i spa centru možda će vas motivirati da, u društvu prijateljica, oblikujete tijelo i dođete do bolje kondicije.

Uz sve to, klasični tretmani lica i tijela, usluge vrhunskih frizera i manikure/pedikure moguće je dogovoriti u ovoj oazi ljepote.

Splićanke će posebno oduševiti činjenica da, zbog nekoliko raznih tretmana, ne moraju ići na nekoliko adresa nego sve što im je potrebno mogu obaviti u RE:CUPERI. A pritom se još i kvalitetno opustiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:24