STIGLA GA KAZNA

FOTOGRAFIJE RAZOTKRILE BIGAMISTA Njegova prva supruga na Facebooku je vidjela fotografiju vjenčanja s drugom

 iStock

Susan McLeod-Baikie pozvala je policiju kad je naišla na fotografije svog supruga Andrewa na kojima je vidljivo da se oženio drugom.

Policija je Andrewa uhitila kad im je Susan rekla da je službeno još s njom u braku. Par se razišao 2010., ali brak nikad nisu službeno okončali.

O vjenčanju njezinog supruga s drugom ženom, Susan je obavijestila prijateljica

No Andrew tvrdi da se od Susan rastao putem interneta još prije dvije godine i da ju je o tome obavijestio.

Njegov odvjetnik Mark Layton, tvrdi kako je 52-godišnji otac četvero djece, platio 600 funti kako bi se rastao od Susan. No to nije bilo napravljeno legalnim putem, pa brak nije bio i službeno okončan kad se Andrew oženio s Helen, drugom suprugom. Fotografija njihovog vjenčanja na društvenoj je mreži objavljena 2014. godine.

Andrew McLeod-Baikie izjasnio se krivim za bigamiju. Dobio je novčanu kaznu od 400 funti i mora platiti troškove suda u istoj vrijednosti.

Andrew i Helen sada planiraju drugo, to jest novo vjenčanje.

- Kad ponove ceremoniju, sve će to biti u redu. Ovo je sve bio jedan veliki nesporazum - rekao je odvjetnik gospodina McLeoda.

Susan, njegova prva supruga, ima svoje mišljenje o cijeloj situaciji.

- Puno je tu neodgovorenih pitanja s njegove strane i puno je stvari koje bih željela reći. No moram misliti na našu djecu i njihovu dobrobit. Cijela situacija je malo smiješna.

Bigamija označava oblik poligamije u kojem je jedna osoba istovremeno u braku s dva različita bračna partnera, odnosno član dvije različite bračne zajednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:14