Candy Crush Saga će se automatski instalirati na Windowse 10

Candy Crush Saga će se automatski instalirati na Windowse 10

Candy Crush Saga je još uvijek vrlo popularna igra na mobilnim uređajima kao i na Facebooku gdje milijuni igrači spajaju po tri i više slatkiša kako bi skupljali bodove. Nakon malog pada popularnosti radi spora oko imena, čini se da će ova igrica postati još popularnija jer će ista biti automatski instalirana na Windows 10.

“Igre su oduvijek bile veliki dio Windows iskustva s naslovima kao što su Solitaire, Minesweeper i Hearts koji su odigrani nebrojeno puta kroz zadnjih nekoliko godina”, napisali su iz Microsofta na Xbox Wire stranicama.

“Windows Phone korisnici su imali priliku uživati u igri još od prosinca, a kasnije ove godine, svi vlasnici Windowsa 10 će moći zaigrati igru koja je zapalila mobilni svijet poput požara. Kao dodatni bonus, Candy Crush Saga će biti automatski instalirana za sve korisnike koji nadograde ili preuzmu Windows 10 u određenom vremenu”, napisali su iz Microsofta.

Uz to, Candy Crush Saga će podržavati cross-play što znači da ćete ovaj puzzle moći igrati zajedno na iOS i Android uređajima.

Osim ove igre, u budućnosti se na Windowsima 10 očekuju i drugi naslovi od istog izdavača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 18:07