NOVA STARA LICA

Čarobna AI transformacija: Likovi iz Zelde oživjeli uz pomoć umjetne inteligencije

Link: Prvak i vitez Hyrulea

 Currys/
Britanski Currys iskoristio je snagu AI-a kako bi omiljene (i one ne tako drage) likove zamislio u pravom životu

"Legend of Zelda: Tears of the Kingdom" već je proglašena jednom od najboljih Nintendo Switch igara ikad. Nastavak popularne igre "Breath of the Wild" dugo se iščekivao od strane dugogodišnjih obožavatelja i novih fanova diljem svijeta od najave na E3 2019.

Igra je izdana 12. svibnja, a recenzije je već opisuju kao "novu vrstu magije" i "majstorsku avanturu".

Kako bi proslavio ovaj veličanstveni izlazak, britanski Currys iskoristio je snagu umjetne inteligencije kako bi omiljene (i one ne tako drage) likove zamislio u pravom životu, a rezultati su fascinantni.

Link: Prvak i vitez Hyrulea

image

Link: Prvak i vitez Hyrulea

Currys/

Link, s njegovim prepoznatljivim šiljastim ušima i plavom kosom, dobro je prešao transformaciju u pravi život. U "Breath of the Wild" nosi razne odjevne kombinacije, ali njegove najuočljivije boje su definitivno njegova plava tunika iz "Breath of the Wild" i zelena iz "Ocarina of Time".

Princeza Zelda

image

Princeza Zelda

Currys/

Princeza Zelda se uglavnom pojavljuje u sjećanjima tijekom "Breath of the Wild", jer je zarobljena u dvorcu koji 100 godina zadržava Calamity Ganona. Iako se Zelda može vidjeti u raznim odjevnim kombinacijama u igri, njeni službeni crteži, njen amiibo i isječci u kojima je prisutna prikazuju je u plavoj avanturističkoj odjeći.

Ganondorf

image

Ganondorf

Currys/

Tijekom "Breath of the Wild", glavni neprijatelj je Calamity Ganon (ili jednostavno Ganon), praiskonsko zlo koje se pojavljuje tijekom povijesti Hyrulea. Deset tisuća godina prije događaja u "Breath of the Wild", pojavio se da bi opustošio svijet. Međutim, glavni i dosljedni negativac u ljudskom obliku u franšizi je Ganondorf koji se u igri pojavljuje u svakojakim obličjima - od "običnog" čudovišta do vješca.

Beedle

image

Beedle

Currys/

Od njegovog oduševljenog "Wow!" kada mu prodate predmete, do mogućnosti da ga srušite s nogu zajedno s njegovim ogromnim ruksakom, Beedle je temeljni lik u ‘Breath of the Wild‘ i ponovno je uvršten u ‘Tears of the Kingdom‘.

Lady Riju, poglavarica Geruda

image

Lady Riju, poglavarica Geruda

Currys/

Lady Riju je mlada poglavarica Geruda, smještena u Gerudo Townu. U ovom mjestu žive žene slične Amazonkama koje ne dopuštaju Voama (poznatim i kao muškarci) ulazak u njihov grad, prisiljavajući Linka da se preruši u Vaija (ženu). Taj odnos prema muškarcima puno je jasniji ako je poznato da je posljednji muški vođa Geruda bio sam Ganon. Lady Riju je mlada vladarica koja je preuzela mjesto svoje majke nakon njene prerane smrti.

Sidon, princ Zora

image

Sidon, princ Zora

Currys/

Sidon, princ Zora, pojavljuje se po prvi put u Zelda franšizi u ‘Breath of the Wild‘. Pomaže Linku da povrati Divine Beast Vah Rutu. Zora su vodeni narod koji posjeduje riblje i vodozemne karakteristike, uključujući peraje, opne na nogama i škrge koje im omogućuju plivanje i uspješan život pod vodom.

Bokoblin

image

Bokoblin

Currys/

Bokoblini su standardni neprijatelji u Zelda franšizi i mogu se vidjeti u raznim bojama diljem mape ‘Breath of the Wild‘. Prepoznatljivi su po velikim ušima i svinjskom njušku.

ChuChu

image

ChuChu

Currys/

ChuChu je želatinasti neprijatelj koji se pojavljuje u različitom, ponovno želatinastim, oblicima. Obično je plav, ali postoje i ledeni, vatreni i električni ChuChuji koji izranjaju iz tla u odgovarajućim regijama ‘Breath of the Wild‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. srpanj 2023 15:52