Desert Operations - Obnovite svoju ratnu tehniku

Desert Operations - Obnovite svoju ratnu tehniku

Volite li igrati video igrice u kojima je odlučujući faktor dobra strategija, velika je vjerojatnost da vam se svidjeti i Desert Operations. Riječ je o besplatnoj browser igri u kojoj postajete vladar malene zemlje te zatim ratujete protiv tisuća drugih igrača ili pak ih pridobijete na svoju stranu pametnom diplomacijom i sklapanjem saveza.

Prva tri korisnika koja na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošalju poruku s listom igara koje igraju na webcafee webigricama dobit će kupon za 120 dijamanata (vrijednost kojih je veća od 200 Kn!). Kupon se može iskoristiti jednom na Wargame ili Desert Operations hr/ba serverima.

Igraj odmah

Sve se odigrava u modernom svijetu, a započinjete s praznom zemljom na kojoj morate izgraditi zgrade za proizvodnju, akciju ili vojsku. Osim razvoja potrebne infrastrukture, ne smije se zaboraviti ni na pripremanje snažne obrane i vojnih jedinica koje su u svakom trenutku spremne za rat.

Iako su u Desert Operations novi igrači zaštićeni od napada sve dok ne prikupe 20 000 bodova, do tog trenutka već biste trebali upravljati uređenom zemljom i potpuno spremni očekivati ono što slijedi.

Nakon što izgradite sve zgrade te zračne, vodene i kopenene jedinice, rasporedite ih na mjesta s kojih se najlakše napada i brani. No, dobri igrači znaju da najbolja obrana nije ona koja proizlazi iz snage vlastitih mišića, već ona koja leži u velikom broju saveznika koje ste stekli vodeći lukavu vanjsku politiku, pa nipošto nemojte zanemariti taj aspekt igre.

Ne čekajte više ni tren, pozovite prijatelje i zajedno pokušajte poraziti tisuće drugih igrača koji su se već okušali u Desert Operations i zavoljeli ovu odličnu strategiju!

Zaigraj Desert Operations

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:12