ČETIRI GODINE RAZVOJA

Digitalna kartaška videoigra Phageborn domaćeg studija Games Revolted na tržište dolazi tjedan dana ranije od planiranog, točnije - danas!

 Phageborn online card game / GAMES REVOLTED

Umjesto 14. veljače kako je najavljeno u velikoj reportaži Jutarnjeg lista, digitalna kartaška videoigra Phageborn domaćeg studija za razvoj videoigra Games Revolted na digitalnoj platformi za distribuciju i prodaju igara Steam izaći će 7. veljače u 18 sati.

Studio Games Revolted za tu je priliku cijenu igre snizio za 10 posto te se ona može kupiti za 100 kuna odnosno 14,99 američkih dolara.

Treba napomenuti, riječ o nedovršenoj "Early Access" (hrv. rani pristup) verziji igre, što znači da će je Games Revolted cijelo vrijeme nadograđivati novim sadržajima i modificirati prema povratnim informacijama koje dobiju od igrača.

"Zahvaljujući našoj besplatnoj beta verziji igre, uz veliku pomoć naše zajednice uspjeli smo identificirati probleme i primijeniti potrebne popravke koje smo implementirali u Early Access verziju, koju izdajemo čak tjedan dana prije nego što smo planirali", rekao je Danijel Matić iz Games Revolteda.

"Budući da se mnogo igara odgađalo ove godine, shvatili smo da na ovaj način bi mogli zahvaliti obožavateljima koji su bili s nama od početka ovog putovanja iz snova. Radujemo se što ćemo zajednički raditi na stvaranju igre za koju se nadamo da će biti temelj za obožavatelje glavnih strateških kartaških igara."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:31