Dok budete igrali Witchera 3, Geraltova brada će kontinuirano rasti

Dok se stalno piše o sistemskim zahtjevima i tehničkim mogućnostima igre, dok se uspoređuju slike i video materijali, ponekad su važni i detalji koji ne utječu previše na igru. Ovaj puta ne govorimo niti o priči, niti o mehanici igre ili grafici, već o Geraltovoj bradi.

Nakon što je objavljeno kako će tijekom igre junakova brada rasti, EuroGamer se raspitao o ovoj zanimljivoj funkciji. Evo što su rekli iz CD Projekt Reda:

“Brada raste kako prolazi vrijeme i kako se Geralt kreće između lokacija. Brada ima nekoliko ‘stadija’, a oni utvrđuju duljinu brade – najduži stadij je poprilično dug, no nije dug kao kod Gandalfa”, rekli su iz studija.

No, ukoliko instalirate besplatan Beard and Hairstyle DLC dodatak, rast Geraltove brade će se zaustaviti kako bi igrači mogli kreirati izgled junaka kakav žele.

Koliko je važan izgled Geralta u igri pa i same njegove brade, ostavljamo vama da prosudite, no moramo priznati da je ovo zanimljiv dodatak već jako zanimljivoj igri i samo pokazuje koliko je truda u detalje uložio razvojni tim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:00