Dragon Age: Inquisition će imati 40 mogućih završetaka?

Dragon Age: Inquisition će imati 40 mogućih završetaka?

Novi BioWareov RPG Dragon Age: Inquisition će, čini se, imati čak 40 različitih završetaka i 5 velikih regija za istražiti. Tako barem tvrdi korisnik BioWareovog foruma koji je prijevremeno nabavio novi broj Offical Xbox Magazinea koji sadrži brojne detalje vezane za igru.

O regijama u igri smo već pisali, one bi trebale biti Ferelden, Free Marches, Orlais, Nevarra i Dales, s tim da je izvršni producent Mark Darrah istaknuo i lokaciju naziva Emerald Graves koja se povezuje sa Dalish vilenjacima. “Insider” koji je davao informacije za magazin je otkrio i nove stvari vezane za suborce koji će vas pratiti u igri. Ovaj puta, izgleda, neće biti DLC suboraca kao što je to prije bio slučaj. Kreativni direktor Mike Laidlaw je još prije rekao da su postojeći likovi usko vezani za igru priče i da se novi likovi neće moći “samo tako” ubaciti u konačni proizvod. Jedan od suboraca bi trebao biti Željezni Bik (jednooki plaćenik i izopćenik iz Qunari vjere) i Sera, za koju se zasad zna samo da je “vilenjački strijelac”.

Objašnjen je i način na koji će se dijalozi odvijati u novome nastavku. Jedan od scenarista, David Gaider, je navodno rekao da će igra imati tri različita “dijalog kotača” koje će igrači koristiti u razgovorima. To bi trebali biti “kotač tona”, “kotač odabira” i “kotač reakcije”. Kako će to sve funkcionirati ne znamo, iskreno nama se čini nepotrebno zakomplicirano.

Za kraj reportaže u magazinu se navodi da će igra imati nevjerojatnih 40 mogućih završetaka koji će ovisiti ne samo o odlukama prilikom kreiranja lika, već i odluka koje ste napravili tokom igranja. Navodi se da bi završetci trebali biti “bitno drugačiji” jedan od drugog, a ne samo 40 istih završetaka sa manjim varijacijama. Zvuči itekako optimistično, no slična brda i doline su nam obećavana za kraj Mass Effect trilogije, a svi znamo kako je to završilo.

Bilo kako bilo sve navedeno zasada spada pod glasine, jer časopis sa informacijama još uvijek nije izdan tako da ne treba biti lakovjeran, no ako se ispostavi da je sve točno čeka nas iznimno zanimljiva jesen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:25