Half Life 3 pronađen u Steamovoj bazi podataka

Zaposlenik Valvea viđen sa Half Life 3 majicom

Ako je vjerovati podacima i baze podataka na Steamu, Half Life 3 je već registrirana igra. Barem se to tako za sada čini jer su neki korisnici pronašli registrirane stranice za samu igru, onu za razvojni tim te posebnu stranicu za beta verziju igre (pogledajte priloženi screenshot).

Budući da se u zadnjih nekoliko godina mnogo igara prije službene najave pojavilo na Steamu (Dark Souls III, Rise of the Tomb Raider, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, Final Fantasy VI, Bad Rats Show, itd.) postoji mogućnost da je isti slučaj i s Half Lifeom 3, no s druge strane, jednako toliko je bilo i lažnih unosa u bazu (Halo 3 primjerice).

half-life-3-steam-baza-podataka_1
Half Life 3 pronađen u Steamovoj bazi podataka

Budući da još uvijek nema službenih informacija, sumnjamo da se radi o pravoj igri, a tome ide u prilog i samo ime igre koje u bazi zapisano bez crtica (prethodne Half-Life igre su uvijek sadržavale crticu u svom imenu).

Također treba znati da praktički svatko može registrirati igru na Steamu te da se najvjerojatnije netko samo našalio s milijunima igrača koji iz dana u dan čekaju najavu iz Valvea.

Čak i ako igra nikada ne izađe u prodaju, čini se da glasine o trećem dijelu Half Life nikada neće prestati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:25