PRIZNANJE

Jamničin napitak ProGame na dodjeli nagrada u Londonu osvojio prvo mjesto u kategoriji inovacija

Jamnica ProGame

 Jamnica/
Jamnica je svoj ProGame napitak koji vraća snagu i energiju bez opterećenja organizma kofeinom i šećerom na tržište plasirala prije dvije godine

Jamnica je ovogodišnji pobjednik u kategoriji „Best Drink Innovation“ sa svojim napitkom ProGame, a na temelju stručne odluke žirija FoodBev Media, organizacije koja se specijalizirala za izvještavanje i analiziranje promjena, trendova i inovacija u međunarodnoj industriji hrane i pića.

FoodBev je pobjednike objavio tijekom posebne svečanosti održane na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu hrane i pića (IFE), najvažnijem britanskom događaju za inovacije u industriji.

Jamnica je svoj ProGame napitak koji vraća snagu i energiju bez opterećenja organizma kofeinom i šećerom, plasirala na tržište kao inovaciju prije dvije godine.

Riječ je o novoj generaciji funkcionalnog pića koje je u potpunosti razvijeno i proizvedeno u Jamnici od koncepta i imena proizvoda, dizajna, recepture, identiteta brenda sve do proizvodnje u Jamničinom proizvodnom pogonu u Pisarovini.

FoodBev je organizacija osnovana 2000. godine u Londonu, a nagrade za inovaciju u kategoriji pića postoje već 21 godinu i osmišljene su kako bi slavile izvrsnost i inovaciju u različitim kategorijama globalne industrije pića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:54