Najavljena The Sims 4: Get to Work ekspanzija

Najavljena The Sims 4: Get to Work ekspanzija

Jučerašnji dan je značio mnogo svim Sims fanovima. Prošlo je točno 15 godina od izlaska prve igre, a ujedno je najavljena i nova ekspanzija za najnovije Simse.

The Sims 4: Get to Work, kao što ime ekspanzije i kaže, postavlja fokus na posao vaših virtualnih čovječuljaka. Sada ćete za njih moći odabrati neku od novih karijera i aktivno se uključiti u izvršavanje nekog od zanimljivih poslova.

Vašem Simljaninu ćete sada moći pomoći da postane bolji liječnik, igrati se detektiva i rješavati zločine dok gradite karijeru prema tituli šefa policije ili stvoriti od svog Simljanina pravog malog znanstvenika koji će raditi na ludim istraživanjima.

Ako vam ni to nije dosta, ekspanzija će vam omogućiti da pokrenete biznis pa ćete tako moći otvoriti svoju pekaru, butik, galeriju, knjižaru i još mnogo toga.

Naravno, očekuje vas i hrpa nova stvari uz koje ćete moći ostvariti uspjeh te naučiti mnoge nove vještine. Bilo da želite stvarati savršene fotografije, ispeći savršeni kolač ili još bolje urediti dnevnu sobu kao dekorater, s novom ekspanzijom to i možete.

Možda malo čudno za ekspanziju posvećenu poslu, u Simse stižu i vanzemaljci. Ako instalirate novu ekspanziju, pazite na ljude oko sebe jer možda među njima ugledate uljeza zbog kojeg ćete htjeti istražiti novu, vanzemaljsku dimenziju Simsa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. prosinac 2023 02:43