KRCAT ZVIJEZDAMA

Najpoznatiji vodoinstalater u povijesti dolazi na velika platna, poznato je i tko će mu posuditi glas

Super Mario
 Behrouz Mehri/Afp/Profimedia
Otkrivena je i glumačka postava koja će posuđivati glasove, krcata svjetskim zvjezdama

Nintendo, u suradnji sa studijem zaslužnim za "Malce" (Despicable Me), radi na animiranom filmu o Super Mariju koji će se premijerno prikazati 21. prosinca 2022. godine. Osim datuma premijere, otkrivena je i glumačka postava koja će posuđivati glasove, krcata svjetskim zvjezdama.

Naslovnu ulogu vodoinstalatera Marija dobio je Chris Pratt, poznat po ulogama u "Čuvarima galaksije"," Jurskom svijetu" i mnogim hitovima. Protivnika Super Marija, zlog Bowsera, glumit će poznati komičar Jack Black, uloga Marijevog brata Luigija pripala je Charlieju Dayju, dok će glas princezi Peach dati Anya Taylor-Joy, najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji "Damin gambit". U filmu će se pojaviti i ostali likovi iz Super Mario igara, uključujući i Donkey Konga, kojem će glas posuditi Seth Rogan.

- Morat ćete čekati još neko vrijeme da vidite Marija u akciji na velikom platnu - rekao je kreator Marija, Shigeru Miyamoto, koji je najavio najavu glumačku ekipu obećao odlične nastupe Pratta i Blacka.

Podsjetimo, Super Mario je još 1993. godine adaptiran na veliko platno, no neuspješno; Većina kritičara negativno je ocijenila film i odbacila ga kao nezrelu adaptaciju video igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:07