Odsad možete prodavati i kupovati Skyrim modove na Steamu

Skyrim je odavno popularan po brojnim modovima koji igru mogu transformirati u sasvim drugi naslov koji kvalitetom nimalo ne odskače od originalne igre. Ovako se vijek igre produžio nebrojeno puta, a mnogi već godinama igraju Skyrim po tko zna koji put, upravo zahvaljujući svim tim modifikacijama.

Zbog toga će sve razveseliti nova vijest iz Valvea – autori modova će sada moći prodavati svoje uratke na Steam Workshopu, a to znači još veću bazu još kvalitetnijih modova.

Budući da se trenutno u Steam Workshopu nalazi više od 24,000 besplatnih modova, bit će zanimljivo vidjeti koliko će se ovaj broj povećati kada autori počnu s kreacijom novih. Autori će sami određivati cijenu svojih modova, moći će ih i dalje postavljati besplatno ili tražiti od igrača da plate koliko žele za njihov mod.

Ako imate strahova oko kupovanja nepoznatog moda, zanimat će vas da će Steam vraćati novac tijekom prva 24h nakon kupovine. Tako ćete brzo moći testirati igru i dobiti novac nazad ukoliko vas ista zaista razočara. No, iskreno ne vjerujemo da će se to često događati.

Ukoliko prodavanje modova za Skyrim krene dobro, Steam će uvesti isti program i za neke druge naslove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:54