Ovo su najsmješniji Skyrim modovi napravljeni iz protesta

Prodavanje Skyrim modova je neke igrače razveselilo, dok su se drugi našli uvrijeđeni ovim potezom poznatog izdavača. Umjesto da su Steam preplavili kvalitetni modovi, mnogi igrači su iz protesta prema plaćanju modifikacija igre počeli stvarati male i smiješne modove te ih prodavati po visokim cijenama.

Ekstra jabuka: Ovaj mod je vrlo jednostavan i radi samo ono što mu ime kaže – dodaje jednu jabuku u The Bannered Mare. I to je sve. Mod još uvijek nije završen, a njegov autor traži $35 američkih dolara. Ako želite dodatnu jabuku, svidjet će vam se ovaj inovativni mod.

Kanta za smeće: Trenutno u svojoj Early Access fazi razvoja, ovaj fenomenalni mod će u igru postaviti kantu za smeće. Za sada se umjesto kante na podu nalazi samo hrpa dasaka, no tamo možete ostaviti svoje smeće što znači da mod radi! Za kantu ćete morati platiti samo $3 dolara.

Doslovno ništa: Iako je brzo maknut sa stranica Steama, par sati je bio aktivan i mod koji je omogućio doslovno ništa. Treba li išta komentirati?

Kokoš: Ovaj mod izgleda mrvicu ozbiljnije od prethodno navedenih, no radi se o kokoši koja nosi Dragonborn kacigu.

Ako se ovaj novi trend smiješnih modova nastavi, Steam će definitivno morati reagirati i početi provjeravati svaku novu prijavu. No, zasada uživajmo u idejama kreativnih autora, a ako i sami imate neki zanimljivi Skyrim mod, svakako ostavite komentar ispod teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:44