PlayStation Plus u veljači pokušava zastrašiti igrače

Playstaion Plus u veljači pokušava zastrašiti

Sony u veljači želi zastrašiti svoje igrače. Barem takav dojam na nas ostavljaju igre koje su u ponudi za besplatno preuzimanje preko njihovog PlayStation Plus servisa. Dva “headlinera” koji ponudu čine zanimljivom to potvrđuju.

Prvi od njih je Outlast, igra koja je za PC izašla u rujnu 2013. i sada je dobila svoje PS 4 izdanje, a za nju se govorilo kako “nikad ne gubi iz vida “survival” komponentu survival horora i to na takav način da konstatno podsjeća da malo stvari na Zemlji mogu biti toliko strašni kao ljudska bića”. Uz bok Outlastu je FPS Metro: Last Light, koji odiše atmosferom i u ponekim dijelovima itekako imate osjećaj da ste u survival hororu, bez obzira što držite pušku u ruci i dvije granate u torbi.

Ukoliko vam nije do strahova moći ćete igrati kooperativnu pucačinu Payday 2, koja ima problema sa A.I.-om, no ukoliko igrate sa prijateljima postaje pravi užitak. Također zanimljivi naslov je avantura Remember Me. Odlična ideja sa nešto slabijom izvedbom, no svejedno respektabilan naslov. Arkadna tučnjava Street Fighter X Tekken zaključuje ponudu za PS 3, dok ćete za Vitu moći preuzeti ModNation Racers: Road Trip, zabavnu karting utrku sa mnoštvom sadržaja kreiranog od samih igrača.

Podsjetimo, PlayStation Plus servis košta $49.99, a s tim iznosom se pretplaćujete na 12 mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 22:26