SNOW započinje s otvorenim beta testiranjem

Najavljena besplatna igra Snow pokretana CryEngineom 3

Ako volite snijeg, skijanje i ostale zimske sportove, vjerojatno ste već upoznati s igrom koja je trenutno u razvoju kod Poppermost Production studija. Ova igra posvećena skijanju i snowboardingu polagano napreduje, a sada je započelo i otvoreno beta tesitranje.

Ako niste u mogućnosti otići na zimovanje ili jednostavno niste dovoljno vješti na skijama, sada možete otkriti čari ovog sporta kroz SNOW na vlastitom računalu.

Nova faza razvoja svima omogućava sudjelovanje u testiranju, a u betu su uključeni free-roam multiplayer, kompetitivni eventi te rang liste najboljih igrača, poboljšana je grafika, a planina sada sadrži više od 20 područja koja možete istraživati.

Tijekom razvoja se očekuje još mnogo toga – razvojni tim surađuje sa sve većim brojem brandova koje ćete pronaći igri, a očekuje se i uvođenje snowboarda i snowmobila još tijekom bete.

Ako želite sudjelovati u ovom testiranju, posjetite službene Steam stranice igre, a izlazak ove zanimljive besplatne igre očekujemo tijekom godine za PC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:04