The Evil Within dobio datum izlaska

The Evil Within dobio datum izlaska

U “pravom duhu” Valentinova, iz Bethesde su odlučili objaviti datum izlaska za svoj survival horor The Evil Within baš na dan zaljubljenih. Svi oni željni straha će tako The Evil Within moći igrati od 26.8. i to na obje Sonyeve i Microsoftove platforme, kao i na PC-u.

Odlična je to vijest, pogotovo kad se uzme u obzir da je Resident Evil serijal više zastranio u akcijske vode, a većina horora je trenutno indie prirode, što ne znači da su loši, ali svakako znači da je produkcijska vrijednost ipak na nešto nižoj razini. Povjerenje ulijeva i Bethesda kao izdavač koji, ako ništa drugo, onda barem uvijek pazi da su njihove igre tehnički dorađene i optimizirane za specifične platforme.

Inače glavni čovjek projekta je Shinji Mikami, koji je zaslužan za prve Resident Evil i Dino Crisis igre iz 90-ih godina. Od 2006. se praktički povukao iz gaming svijeta, te je samo u par navrata nakratko sudjelovao na Vanquish i Shadows of the Damned igrama iz 2010. odnosno 2011. Njegov povratak sa više-manje svojim projektom je nešto što su igrači survival horora čekali već duže vrijeme. U listopadu prošle godine Bethesda je objavila poduži gameplay video gdje se može vidjeti i što očekivati od igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 02:56