Započelo GTA Online natjecanje u padobranstvu

Započelo GTA Online natjecanje u padobranstvu

Prije nego pomislite da se radi o nekakvom eventu, trebate znati da je GTA Online dobio sasvim nov način igranja koji vam omogućava natjecanje u skakanju iz aviona.

Ne, ipak nećete biti nagrađeni za lijepe skokove ako ste to pomislili, već ćete kao tim morati osvojiti određeno područje i vješto ga zadržati dok drugi igrači napadaju, a sve počinje skokom i otvaranjem padobrana što je uvijek zabavno.

U ovom natjecateljskom modu mogu sudjelovati četiri tima, a svaki tim započinje misiju u svom avionu visoko iznad Los Santosa. Drop Zone Adversary Mode se odvija na mapama koje su smještene u Pillbox Hill, Richman College, Elysian Island, the Mirror Park cul-de-sac i the Sisyphus Theater područja.

Nakon skoka, svaka ekipa ima zadatak čuvati označenu zonu, a pobjednik je onaj tim koji uspije zadržati to područje pune 2 minute.

Koliko zabavan može biti ovaj način igranja, pogledajte u priloženom videu, a također trebate znati da su uz ovu nadogradnju stigla i nova vozila – Sultan RS i Banshee 900R.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:03