KAKVA SLUČAJNOST

GODINAMA TRAŽILA SVOJU BIOLOŠKU MAJKU, A NIJE ZNALA DA S NJOM RADI 'Bile smo si dobre, no nikad ne bih pomislila da mi je to mama'

 Foto: Screenshot Youtube

Žena koja je nakon rođenja dana na usvajanje, ostala je u potpunom šoku kad je doznala da je čak dvije godine radila sa svojom biološkom majkom a da to nije znala, prenosi Huffington Post .

Štoviše, pravu je majku čak 15 godina bezuspješno pokušavala naći.

40-godišnja Jenny Thomas kaže kako je već s četiri godine znala da je usvojena. Provela je skoro 15 godina tražeći svoju pravu majku, no bez uspjeha.

No nakon što se pojavila u emisiji TLC-a 'Davno izgubljena obitelj' otkrila je da je njezina biološka mama Nita Valdez koja je radila u bolnici Rochester u New Yorku.

Opisujući trenutak kad je doznala da joj je Valdez majka, Thomas je rekla: 'Bila sam u šoku. Tijekom svih ovih godina pogledala sam toliko puno lica razmišljajući: 'Može li to biti ona? Gleda li me zato što me poznaje?' A kad sam napokon pogledala ženu koja mi doista jest bila majka, nisam mogla vjerovati. To nikad ne bih pomislila!'

Thomas je kazala da je o svojoj mami jedino znala da je iz Rochestera. Nakon 15-godišnje potrage preko interneta, odlučila je to pokušati sudjelovanjem u emisiji 'Davno izgubljena obitelj'.

Tada je otkrila ne samo da su joj uspjeli pronaći majku, već da je s njom radila pune dvije godine u bolnici Rochester.

Thomas je radila pola radnog vremena kao medicinska sestra, dok je njezina mama bila zadužena za prijevoz pacijenata. Dvije žene su često surađivale.

Thomas je poslije rekla o svojoj mami: 'Bila je jako tiha, duhovita. I ja sam takva. Često se smijala mojim šalama. No, nikad nismo od kolegica postale prijateljice.'

Nije, međutim, poznato je li Valdez u to vrijeme imala spoznaju da joj je Thomas kći.

Sve bi uskoro trebalo biti razjašnjeno u spomenutoj televizijskoj emisiji, koja bi se za koji dan trebala naći na programu TLC-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:29