MORA NA OPERACIJU

HRABROJ ENI ŠARAC VRATILA SE ZLOĆUDNA BOLEST 'Tumorko opet raste, ali nije ništa strašno. Ništa ne brinite, bit će sve OK!'

 Ena Šarac/Facebook

Na Facebook profilu mlade Osječanke Ene Šarac (19), čiju je borbu protiv bolesti s pažnjom pratila cijela država , osvanula je tužna objava.

Jučerašnja magnetska rezonanca napravljena u Zagrebu potvrdila je da se hrabroj Eni vratio rak.

'Tumorko opet raste. Nije ništa strašno, ali slijedi još jedna operacija i nije baš hitno. Ja bih sutra to riješila, ali strpit ću se koliko mogu', napisala je Ena.

Činilo se da se Ena prije dvije godine operativnim zahvatom u Münchenu riješila tumora i to nakon 11 godina konstantnog hrvanja sa zloćudnom bolešću. Tijekom liječenja Ena je preživjela tri sepse, a pet puta su joj kirurški otvarali glavu kako bi odstranili tumor.

Nažalost, čini se da je ispred nje nova borba, no Ena opet pokazuje onu hrabrost i srčanost zbog koje je zaradila simpatije cijele Hrvatske.

'Ništa ne brinite, bit će sve OK i opet ću pobijediti!', napisala je Ena usput zamolivši da poznanici njezinih bake i djeda njima ništa ne govore kako se ne bi brinuli.

Prije nego što je 'šašavica' svim prijateljima i poznanicima poslala poljupce i dobre želje, Ena se pohvalila da se ponovila - ima nove ortopedske cipele, jedinu obuću u kojoj može hodati.

'Sad mogu kuda hoću', napisala je Ena na kraju objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:47