'PREKO GRANICA MAŠTE'

HRVATI SEKS I UZBUĐENJE TRAŽE U EROTSKIM KLUBOVIMA U SLOVENIJI 'Nikada ne idemo bez kondoma u džepu, a zovemo ih i na momačke'

Dubrovnik, 290612.Popularni Njemacki DJ i producent Kurd Maverick nastupio je u nocnom klubu Revelin u Dubrovniku.Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
 Tonci Plazibat / CROPIX / Foto Nomad

Noćni klubovi u susjednoj Sloveniji prepuni su prekrasnih djevojaka koje gostima nude više od pukog izvođenja erotskog programa, a Varaždinci su njihovi česti gosti, piše evarazdin.hr.

Sve ovisi, tvrde, o afinitetu i platežnoj moći posjetitelja željnog putenih užitaka, tako da plesačice i 'animatorice' mogu na kraju završiti u njegovom krevetu.

- Nažalost, u našem Varaždinu i užoj okolici ne postoje ugostiteljski objekti koji bi mladima punim avanturističkog duha jamčili uzbudljiv noćni život. No, ima ih u pograničnom području, oko Ormoža i Ptuja. Primjerice, u jednom od noćnih klubova u dane vikenda možete susresti dosta gostiju iz Varaždinske županije koji ga posjećuju kako bi uživali u show programu egzotičnih Dominikanki i seksi Ukrajinki – uvjerava nas naš izvor koji ovakva mjesta, ističe, 'nikada ne posjećuje bez kondoma u džepu'.

Inače, u susjednoj Sloveniji prostitucija nije legalizirana, ali je dekriminalizirana i jedino je kažnjivo svodništvo. S tim u skladu su osmišljeni erotski programi u noćnim klubovima za koje vlasnici ponosno ističu da sežu i 'preko granica mašte'. Naime, ispred očiju Varaždinaca golišave dame zajedno izvode tzv. 'lesbo show', ili goste educiraju kako najbolje koristiti najrazličitija erotska pomagala.

- Sve se odvija u intimnoj atmosferi i sa striptizetama možete dogovoriti nastup na momačkom u vraždinskom kraju. Dolaze bez problema i takav angažman košta oko 1500 kuna. Veći je izdatak ukoliko s njima želite imati intimne odnose. Takvu uslugu naplaćuju od minimalnih 100 pa sve do 500 eura. To je jeftinije nego da zbog bludničenja platite put do Švicarske, Njemačke, Dubaija ili Ibize – ističe dobro upućeni sugovornik koji se s 'noćnim damama' puživao i u susjednoj Mađarskoj, ali i uČeškoj.

- Gotovo svugdje sretnem Varaždince, poglavito one koji zbog posla putuju u inozemstvo. Uz koktele i šampanjac brzo krene priča, ali svi poštujemo diskreciju i dame kojima smo ponekad klijenti – zaključuje za evarazdin.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2023 02:28