'SLIČILE SU KAO JAJE JAJETU'

Ide po nju u Kinu: Brižna majka sestru svoje posvojene kćeri slučajno zapazila na Facebooku

 Lisa Lumpkins/youcaring.com

Majka osmero djece iz Kentuckyja priprema se preletjeti pola svijeta kako bi dovela kući sestru svoje posvojene kćeri nakon što ju je pronašla na Facebooku.

Naime, Amerikanka Lisa Lumpkins ostala je u šoku kada je zapazila 13-godišnju Avery na internetu.

Tinejdžerka Avery je bila siroče u Kini i izgledala je toliko slično Lisinoj kćeri Aubrey (12) koju su posvojili 2013. pa je Lisa počela istraživati.

Lisa je objavu podijelila na društvenim medijima i njezini prijatelji odmah su se složili da liči na njezinu kći.

Brižna majka odmah je kontaktirala sirotište i zatražila DNK test koji je dokazao da su dvije djevojčice zaista sestre.

- Kad sam vidjela fotografiju Avery, nisam mogla vjerovati svojim očima. Sličile su kao jaje jajetu, bile su u istom sirotištu i obje su imale cerebralnu paralizu. Bili bi najsretniji kad bi ovim djevojčicama mogli dati priliku da žive zajedno nakon što su tako puno pretrpjele u životu. Aubrey je presretna jer bi se ponovno mogla susresti sa sestrom. Brine se o njoj i svaki dan pita kada će doći. Njih dvije imat će puno vremena da sve nadoknade. Obje su bile u sirotištu zajedno sve ove godine i dosad nisu znale da su sestre - ispričala je majka Lisa Lumpkins.

Lisa i njezina obitelj sada se utrkuju s vremenom da djevojčicu dovedu iz Kine u Ameriku, pošto neće biti dostupna za posvajanje kada u srpnju napuni 14 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:01