BOLJE ŽIVIM NEGO MINISTAR

IMAMO IZAZOV ZA VAS - POPUNITE IMOVINSKU KARTICU Napravite ovaj 'intelektualno i psihofizički zahtjevan labirint' i pokažite da ste bolji od njih

 
 sukointeresa.hr

"Ispada kao da su imovinske kartice nekakav nespoznatljiv, intelektualno i psihofizički zahtjevan labirint prepun opasnih zamki za dužnosnike. A nisu. Probajte ih popuniti sami, eno ih na stranicama Povjerenstva. Ako ne znaš ispuniti formular, kako ćeš biti ministar? Ili gradonačelnik?", pita se danas na Facebooku Bojan Glavašević.

Ali nije on jedini. I većina građana se to pita. Posebno oni koji zbog kojekakvih birokratskih zavrzlama moraju ispunjavati bezbrojne formulare i ako se 'poskliznu' na jednoj informaciji često su suočeni s velikim financijskim i drugim problemima.

Zato vam postavljamo izazov, ispunite imovinsku karticu i pokažite jeste li spremni za dužnosničku funkciju.

Ako nemate uz sebe posjedovni list, napravite kao što su i drugi - procijenite od oka.

"Nisam se vezao za ovaj dio kupoprodajnog ugovora, jer u imovinskoj kartici piše približna imovinska vrijednost. Ja sam to tako stavio, nisam nikoga angažirao, nisam vodio računa o tome. Ja iskreno ne znam koliko ona vrijedi. Koliko ona vrijedi? Ja iskreno ne znam. Ako bih ju prodavao, a nemam namjeru, bih li dobio 160, bih li dobio 85... Mogao sam staviti i taj iznos, mogao sam staviti i 200 ili 500.000 eura", rekao je ministar Damir Krstičević jučer u objašnjenju o svojoj netočnoj imovinskoj kartici.

Podsjetimo, neki dan otkriveno je i više nekretnina u vlasništvu sada već bivšeg ministra Milana Kujundžića koje nisu prijavljene u njegovoj imovinskoj kartici.

I ne brinite, ako i ispunite krivo, opet nije problem. Uvijek se možete vaditi na zaključak da je to komplicirano učiniti pa su vam se potkrale 'tehničke greške'.

Svoju karticu ispunite OVDJE i presliku ostavite u komentarima, a dužnosnicima preporučamo da isprobaju još koji put jer ponavljanje je majka znanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:59