MODNO JEDINSTVENA

IVANA NINČEVIĆ LESANDRIĆ U SABOR DOŠLA KAO SNJEŽNA KRALJICA Solinjanka inače voli biti u tonu od glave do pete, i visoke čizme su pratile kombinaciju

 
Ivana Ninčević Lesandrić
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX

"Sve što imam u ormaru sam prekrojila, nikada ne bacam robu već ju recikliram i stvaram nove komade. Volim prekrajati, tako imam svoj koji puno ne košta i to je jedan od mojih načina izražavanja." - ispričala je u jednoj prigodi nedvojbeno jedna od najsimpatičnijih saborskih zastupnica MOST-ova Ivana Ninčević Lesandrić, piše Slobodna Dalmacija.

Njezine su nedavne izjave, s razlogom, u javnosti znatno snažnije odjeknule od informacija kako se koji dan odjenula, ali ova Solinjanka upečatljivog redovito se nađe u svim tekstovima u kojima se analizira odjevni stil domaćih političarki.

Danas je u Sabor stigla u maniri Snježne kraljice, odjevena u sivkasto-krem tonu od glave do pete.

Hanza media

"Ne volim crnu boju, nosim je isključivo zbog posla. Trudim se pokazati kako je i kroz boje moguće izgledati poslovno. Ne vidim razloga zašto bi svi izgledali kao 'pingvini', u sličnim kombinacijama. Nisam od osobe koja 'danima' stoji kod kuće i vijeća što će odjenuti, odjeću biram po raspoloženju, izvučem četiri boje koje mi se taj dan nose i izađem van" - objasnila je Ninčević Lesandrić svoju modnu rutinu.

I u ljetnoj i u varijanti Ivanu Ninčević Lesandrić viđali smo često i u bijelom i u crvenom tonu, pa su te boje nedvojbeno među njenim favoritima, piše Slobodna Dalmacija.

Hanza media

Hanza media

Hanza media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:06