BIPA FASHION.HR

IVICA SKOKO ODUŠEVIO PROLJETNIM LEPRŠAVIM MAXI HALJINAMA Reviju dizajnera pratile i brojne poznate Hrvatice, neke od njih stigle u odvažnim kreacijama

 
Nikolina Ristović, Iskra Jirsak i Antea Kodžoman
 Tomislav Krišto / CROPIX

Modni dizajner Ivica Skoko u petak je na Zagrebačkom velesajmu u sklopu četvrtog dana modne manifestacije Bipa Fashion.hr predstavio svoju novu kolekciju luksuznih i sofisticiranih haljina.

Skokinom kolekcijom za proljeće i ljeto 2019. godine dominirali su svjetliji i pastelni uzorci u kombinaciji sa satenom te neobični lame. Skoko je na zanimljiv način spojio svilu i saten koje je upotpunio s materijalima neobičnih tekstura i 3D elemenata. Predstavljene haljine mogu se nositi i po danu i po noći, a većinom su bile dugačke, odnosno maxi kroja.

Dizajner je prilikom stvaranja kolekcije rekao da ga je za nju inspiriralo buđenje prirode te da su modeli upravo zbog toga lepršavi i nježni.

FOTOGALERIJA: Kolekcija Ivice Skoke za proljeće i ljeto 2019. godine

Skokinu su reviju na Velesajmu došle pogledati brojne poznate osobe, a među njima su bili i glumica Iskra Jirsak, glumica Marijana Mikulić, Maja Cvjetković, Olja Vori, Danijela Gračan, Ivana Delač, blogerica Barbara Repe, Nikolina Ristović, modni dizajneri Damir Begović i Domagoj Štimac te Antea Kodžoman.

FOTOGALERIJA: Poznati na reviji Ivice Skoke

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:59