MISS BUMBUM

IZABRANA NAJLJEPŠA STRAŽNJICA U BRAZILU Ljepotica ostavila muža jer joj je htio zabraniti nastup na izboru, a u govoru pozvala predsjednika da odstupi

 
Rosie Oliveira (u sredini)
 Profimedia, AKM-GSI

Rosie Oliveira ima najljepšu stražnjicu u Brazilu, odlučio je žiri popularnog natjecanja ljepote Miss Bumbum Brazil. Radi se događaju koji izaziva interes cijele nacije, gotovo kao utakmice nogometne reprezentacije. Sve je počelo prije sedam godina malim natjecanjem, no izabrane djevojke danas postaju pravi celebrityji, a uz titulu idu i vrlo unosni ugovori.

28-godišnja manekenka i novinarka Oliveira iskoristila je priliku pa progovorila i o političkim uvjerenjima. Pobijedila je konkurenciju od 26 finalistica u Sao Paulu, piše Huffington Post.

U dijelu u kojem se natjecateljice same predstavljaju na pozornici, Oliveira je došla s brazilskom zastavom na kojoj je bilo napisano ‘Gubi se, Temer’ (‘Fora Temer’). Ljepotica je aludirala na brazilskog predsjednika Michela Temera koji je dužnost preuzeo u kolovozu prošle godine, a u lipnju ove godine optužen je za korupciju. Odonda je ‘Fora Temer’ popularna protestna fraza koja se često koristi na društvenim mrežama, na plakatima i u govorima i poziva na njegovo odstupanje.

Oliveira je još ranije za brazilski portal Gente rekla da je Temer izgubio njenu podršku nakon što je ukinuo sve zakonske zaštite šuma Amazone i općenito je oslabio zaštitu okoliša.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Sao Paulo, BRAZIL  - The infamous Miss Bumbum Brazil pageant takes place on this Monday evening in Sao Paulo. Miss Bumbum organizers have been known for pushing any and all buttons to raise attention for the event. Last year, the pageant offended Brazilian Catholics by having the contestants re-enact Leonardo DaVinci’s “The Last Supper.”

Pictured: Miss Bumbum 2017

BACKGRID USA 6 NOVEMBER 2017, Image: 354838529, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Rosie Oliveira

Da je ljepotica odlučila natjecanje ljepote iskoristiti da bi učinila nešto dobro, pokazala je već kad je na službenoj stranici napisala da joj je najveći san unaprijeđenje brazilske politike, mir u zemlji i zagarantirana zdravstvena zaštita, kao i obrazovanje i sigurnost za sve građane. ‘Nemam djecu, ali zemlja u kojoj živimo me i odbija od ostvarenja tog sna. Želim djecu i želim da žive u boljem Brazilu nego što je danas’, napisala je.

Osim toga, Rosie je zbog izbora za najljepšu stražnjicu ostavila muža. Naime, njemu prijava na izbor nije bila draga pa joj je rekao da bira između njega i Miss Bumbum. ‘Prijavila sam se na natjecanje, a on nije ni znao. Bila mi je to najlakša odluka u životu. Sanjala sam još kao dijete o ovom trenutku i nisam htjela dozvoliti da mi muž stane na putu. Dojmovi mi se još uvijek smiruju, ne mogu vjerovati što se dogodilo. Povremeno se uštipnem da vidim hoću li se probuditi iz lijepog sna’, rekla je.

Dodala je da će se boriti za bolju politiku u Brazilu, a otkrila je i da su joj već ponudili snimanje za Playboy, no uvjeti još uvijek nisu definirani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:06