NOSIVA UMJETNOST

'IZGLEDALA JE KAO KOMBINACIJA C-3PO-a IZ RATOVA ZVIJEZDA I GRČKE BOŽICE' Haljina koju je Beyonce obukla preko vikenda iznenadila goste gala večeri

 
 Beyonce / INSTAGRAM

Planetarno popularna pjevačica Beyonce sa svojim je mužem reperom Jay Z-jem i kćeri Blue Ivy prisustvovala drugoj po redu gala večeri posvećenoj nosivoj umjetnosti koja se održala u plesnoj dvorani Alexandria Ballrooms, piše People. Ovogodišnja tema događaja koji organizira Tina Knowles, pjevačičina majka, bila je "Od WACO-a do Wakande".

Premda je 36-godišnja pjevačica na manifestaciji Wearable Art Gala dobila humanitarnu nagradu, najviše je pozornosti okupljenih, ali i medija pobrala njezina zlatna haljina.

Beyonce / INSTAGRAM

Kako piše Women's Wear Daily, njezinu je haljinu dizajnirala modna kuća Falguni Shane Peacock. Haljina je većinom prozirna sa zlatnima detaljima i zgužvanim podužim šlepom. Mnogi su notirali da je izgledala poput kombinacije C-3PO-a iz Ratova zvijezda i grčke božice.

Njezina je kćer Blue Ivy bila također obučena u zlatnu haljinu, međutim njezina je bila klasičnijeg kroja. Blue Ivy je za razliku od majke na glavi imala zlatnu periku.

Beyonce / INSTAGRAM

Blue Ivy je iste večeri uspjela zasjeniti i majku i oca kada je za 17 tisuća dolara pokušala kupiti sliku Sidneyja Poitiera. Vanity Fair međutim piše da Kćerka poznatog para nije uspjela kupiti sliku jer je više od nje ponudio glumac i redatelj Tyler Perry.

No, Blue Ivy nije otišla kući praznih ruku. Za 10 tisuća dolara je kupila umjetničko djelo Samuela Levija Jonesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:32