HOROR U BRITANIJI

JAZBINA STRAVE Tinejdžerice u potrazi za boljim životom završile zaključane u podrumu: 'Želite biti sobarice? Ne, vi ste sada prostitutke'

 Lancashire Police

Rumunjski migranti, Marius Petre, Adrian Matei i Ionut Ion, uhićeni su još u siječnju kada se ispostavilo da su zatočili dvije djevojke, 18-godišnjakinje i natjerali ih da se bave prostitucijom, piše Daily Mail.

Lancashire Police

Zločin koji su počinili policija je otkrila nakon što je pretresla njihovu kuću u Prestonu u Lancashieru. Djevojke su u Veliku Britaniju iz Rumunjske došle zajedno s njima nakon što su se upoznali tijekom jednog izlaska u noćni klub. Planirale su raditi kao sobarice kako bi financijski pomogle bolesnoj majci, no kad su stigle sve je krenulo po zlu.

Nakon što ih je trojac oteo, prijetio im je da će ih prodati ili nauditi članovima njihovih obitelji ako pokušaju pobjeći.

- Rekli su nam da nećemo raditi ono što očekujemo, već da ćemo biti prostitutke. Prvo sam odbila i rekla da to ne želim, ali onda sam pristala jer sam se bojala što bi mi mogli napraviti - ispričala je jedna od djevojaka.

Sve je trajalo oko dva tjedna. Djevojke su za to vrijeme bile prisiljene davati seksualne usluge klijentima koji su se javljali na oglas koji je bio objavljen na jednoj internetskoj stranici, a bile su i same prisiljene klijentima slati poruke.

Lancashire Police

U sobama u kojima su radile kao prostitutke nije bilo nikakvog namještaja osim kreveta, a više puta su silovane od strane muškaraca koji su ih držali u zatočeništvu.

- Htjela sam se ubiti jer sam mislila da je bolje da to sama učinim nego da me ubiju oni - rekla je jedno od otetih djevojaka.

Sud je muškarce proglasio krivima za silovanje i podvođenje djevojaka, a policija je priopćila da će njih dvije ili biti vraćene u Rumunjsku ili će dobiti status imigranata i ostati u Velikoj Britaniji.

Lancashire Police

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 06:35