TRAŽI SE UDOMITELJ

KAKAV MONSTRUM MORAŠ BITI... Uznemirujuće fotografije - umiljatom psu sačmaricom raznijeli njušku, veterinari ostali u šoku

 Facebook / Zadarski azil

Zadarskli azil za napuštene pse objavio je šokantnu fotografiju psa koji je ozlijeđene njuške stigao njima na skrb.

Veterinari su u početku mislili da se radi o napadu drugog psa, no pravi je šok uslijedio kad su u rani pronašli sačmu što znači da je netko psu pucao ravno u lice.

Na ovako nešto čovjek jednostavno ostane bez riječi jer je teško zamisliti kako duboko poremećen netko mora biti da psu, ni krivom ni dužnom, nanese ovakvu bol.

Kuja imena Xia sada je privremeno zbrinuta u azilu i – posve nevjerojatno – još uvijek ima povjerenja u ljude i blaga je prema svima.

Dobri ljudi iz azila sada Xii traže stalni dom. Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

'Voli ljude, djecu, druge životinje, velika maza zlatnog srca, preživjela je jedan od najvećih užasa koje smo vidjeli, šokirani i mi i veterinari.

Pokupili smo je po dojavi čovjeka koji ju je pronašao u Zemuniku, zbrinuo, nahranio, nazvao. Mislili smo da joj je drugi pas nanio teške ozljede njuške, dok šokiranoj veterinarki nije sačma ispala na stolu dok je čistila ranu. Polomljeni zubi, rascvjetana usta, vjerojatno uz nezamislivu bol, ali dozvolila je sve bez da pusti zvuk, još uvijek vjerujući onoj vrsti koja joj je taj užas napravila.

Napravljen je rengen i veterinari u drugoj ambulanti nisu mogli doći sebi od užasa kojeg je slika pokazala, deseci kuglica sačme u njušci, pucano nesretnici u lice.

Kaže se 'ne želi zlo onome koji zlo čini jer si onda isti kao on', sorry, želimo mu puno puno gore, i ako se nađe dobra duša da mu i pomogne nek se sjeti Xie i što joj je napravio…'

Xia je sad na privremenoj skrbi, mažena, pažena, voljena, vesela, nevjerojatna. Želimo joj da pronađe stalne udomitelje koji će beskrajnom ljubavlju izbrisati zlo napravljeno od kukavice, smeća, gada, koji sebe naziva čovjekom...'

Objavu zadarskog azila možete vidjeti ovdje. Upozoravamo vas da su nege fotografije vrlo uznemirujuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:51