ISKON POP UP SHOP

KAKO DO GENIJALNIH DIZAJNERSKIH MAJCI BEZ IJEDNE KUNE? Odaberi majicu hrvatskih ilustratora i plati je #hashtagom

 Iskon

U Iskonovom Pop Up Shopu na nadolazećem Danu D posjetitelji će imati jedinstvenu priliku odabrati majice hrvatskih ilustratora, a umjesto novcem platiti ih – fotografijom. Uz moto „No cash, hashtags only“ tako će biti predstavljeni rezultati natječaja za tekstilne promo materijale, u kojem se prije točno godinu dana okušalo stotinjak hrvatskih ilustratora, dizajnera i likovnjaka.

Svi posjetitelji su pozvani da u Pop Up Shopu u sklopu D-Marketa tijekom subote i nedjelje odaberu majicu s ilustracijom koja im se najviše sviđa, odjenu je te svoju fotografiju podijele na Instagramu ili Facebooku uz hashtagove #iskonovci i #dand2015. To će biti jedini uvjet za dolazak u trajno vlasništvo zanimljivih majica, na koje su mnogi već bacili oko s obzirom na njihovu atraktivnost i nosivost. Pop Up Shop će za sve zainteresirane ljubitelje domaćeg dizajna i ilustracije biti otvoren u subotu (4.7.) od 10:00 do 20:00 sati te u nedjelju (5.7.) od 10:00 do 18:00 sati.

Ilustracije na majicama za koje nije potreban novac izradili su odabrani autori – pobjednici natječaja „Iskon očima ilustratora“: Ivana Pipal, Ninja Tiger, Hana Šoštarić, Ivo Matić i Sandra Bajt.

„Natječaj koji smo raspisali upravo u suradnji s Danom D i partnerskom Vizkulturom predstavio nam je mnogo talenata s područja ilustracije, ali i zadao težak posao odabira pet najboljih. Sada će posjetitelji od tih pet dizajna za sebe birati jedan, najdraži. U Iskonovom Pop Up Shopu valuta će biti sveprisutni hashtag, kako bi svi koji to žele uz malu asistenciju interneta dobili priliku u dodati nešto novo u garderobu, a novac potrošiti kod ostalih izlagača na ove godine vrlo atraktivnom D-Marketu.“, pojasnili su Iskonovci koji su mjesto događanja (Stara vojna bolnica u Vlaškoj ulici 87, Zagreb) pokrili besplatnim wi-fi-jem za sve goste.

Iskon će na Danu D premijerno objaviti i detalje novog kruga natječaja „Iskon očima ilustratora“. Zainteresirani kreativci će sve potrebne materijale pronaći i na Iskonovom webu te partnerskom portalu Vizkultura.hr.

Na D-Marketu u sklopu Dana D još izlažu Borovo (tenisice Startas), Martina Miholić (Designers Speed Dating), Iglaonica (odjeća), Naša posla (obuća), Vedrana Mastela (odjeća), Yelena H. (odjeća), Bruka Notes (ilustrirani notesi, torbe, plakati...), Cira (unikatni umjetnički proizvodi), Gloopy (svakodnevni predmeti), Minja Tarle (torbe), Nokoncept (reciklirani proizvodi) i S-TA2 (tetovaže).

http://2015.dan-d.info/

http://www.iskon.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 05:28