VELIKI PROJEKT

KAKO POKRENUTI VLASTITI POSAO? 'Mama poduzetnica' u Arena Centru prodaje i predstavlja svoje proizvode i usluge

MAMA PODUZETNICA je sjajan projekt za sve mame koje su napravile onaj veliki korak u životu i postale poduzetnice - one će u Arena Centru od 26.-29. ožujka prezentirati i prodavati svoje proizvode i usluge.

Na sajmu će se 26. i 27. ožujka održati i predavanja na temu ' Kako pokrenuti vlastiti posao' na kojem će izlagati predavači iz HZZ-a , Razvojne agencije Zagreb, HBOR-a, raznih poslovnih učilišta te gradskog ureda za Gospodarstvo, rad i poduzetništvo gdje će sama pročelnica gđa. Jozić govoriti o načinu kako Grad podupire poduzetništvo.

MAMA PODUZETNICA se organizira uz partnersku podršku Arena Centra koji je prepoznao ovaj projekt.

Također, projekt je podržala i sama predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je u svom dopisu istaknula kako će ovaj projekt pridonijeti poboljšanju položaja žena i majki u gospodarstvu i društvu i dati jasnu poruku da bi svaki čovjek, bez obzira na spol, trebao imati jednaku priliku za ostvarenje vlastitih potencijala.

Razlozi za pokretanjem vlastitog posla su mnogi, poput želje za fleksibilnijim radnim vremenom te postizanjem ravnoteže između posla i obitelji. Sve veći broj majki želi fleksibilno radno vrijeme, povremeni rad od kuće, bolju kontrolu nad financijama, veću odgovornost i samostalnost te u konačnici ostvarivanje svojih ambicija. Sve su to razlozi koji jednu ženu i majku čine sretnijom i ispunjenijom, a naša želja je pomoći majkama poduzetnicama u njihovoj misiji. Iz tog razloga organiziramo sajam na kojem će svaka zainteresirana sudionica imati priliku predstaviti široj javnosti svoje proizvode i usluge te steći nove kupce i korisnike, a ona koja će tek postati poduzetnica će saznati o svim pogodnostima koje nude mnoge institucije svojim financijskim bespovratnim potporama i povoljnim kreditiranjima.

Na sajmu će puna 4 dana mame prodavati svoje kreativne proizvode : nakit od raznih materijala, lutke, slikovnice, odjeću i dodatke za bebe, heklanu robu, kapice, cipelice, šalove, marame, torbe, ukrasne jastuke, igračke, uskršnji program pa čak i jedan OPG s bobičastim voćem.

Projekt MAME PODUZETNICE je već sada prepoznat od strane nekoliko institucija kao nešto što može i treba zaživjeti u sljedećim godinama, jer na prvo mjesto stavlja poduzetništvo što i jest glavni pokretač ekonomije.

Činjenica je da se majke u Hrvatskoj često suočavaju s nerazumijevanjem okoline i dodatnim opterećenjem.

Majke bi željele imati više energije i vremena, veću plaću i veći stupanj fleksibilnosti u organizaciji posla, stoga je jasno da poticanjem majki na pokretanje vlastitog posla činimo najbolje njima u ostvarivanju svojih želja i ambicija, potičemo poduzetništvo, povećavamo platežnu moć i konkurentnost, a ujedno podržavamo obiteljske vrijednosti te ravnotežu između posla i obitelji.

Ulaz na sajam i na predavanja je BESPLATAN!

Svi koji žele poslušati predavanja molimo da se prijave, zbog ograničenog broja sudionika, na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Zahvaljujemo svim partnerima, posebice Arena Centru i Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak, što su prepoznali ovaj vrijedan projekt i podržali MAME PODUZETNICE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:03